عبدالله دیدبان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در خصوص آخرین وضعیت طرحهای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی قزوین اظهار کرد: سه طرح عمرانی مهم در دستور کار قرار دارد که از جمله آن میتوان به بیمارستان شهید رییسی یا ۷۰۰ تخت خوابی با پیشرفت حدود ۳۰ درصد اشاره کرد که در حال حاضر منتظر صدور مجوز ماده ۲۳ برای تخصیص منابع مالی است.
وی با بیان اینکه این طرح درمانی ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بودجه سالانه دارد، اضافه کرد: نزدیک به ۱۰ هزار میلیارد ریال از محل مولدسازی به این طرح اختصاص داده خواهد شد و به طور کلی طرح عمرانی بیمارستان ۷۰۰ تخت خوابی ۳۰ هزار میلیارد ریال منابع نیاز دارد تا به بهره برداری برسد.
دیدبان بیان کرد: یکی دیگر از طرحهای عمرانی درمانی قزوین بیمارستان شهید رجایی است که با پیشرفت بیش از ۸۵ درصدی آن، امیدواریم تا چند ماه آینده به بهره برداری برسد که حدود چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال منابع نیاز دارد و نیمی از این اعتبار برای تکمیل این طرح پرداخت و هزینه شده است.
به گفته این مسوول، بیمارستان هزار تخت خوابی سومین طرح عمرانی درمانی قزوین محسوب می شود که به حوزه بخش خصوصی مربوط میشود، اما در حال حاضر زمین این طرح خریداری شده که در مرحله تغییر کاربری زمین هستیم و باید اداره کل راه و شهرسازی این موضوع را پیگیری و اجرایی کند.
دیدبان تصریح کرد: یکی از طرحهای مهم درمانی استان قزوین، بیمارستان روانپزشکی ۲۲ بهمن است که در یک ساختمانی قدیمی با بیش از ۱۰۰ سال قدمت قرار دارد و با مشکلاتی از جمله کمبود تخت، نیروی انسانی و فضای نامناسب روبرو است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قزوین ادامه داد: ساختمان دانشگاه غزالی برای انتقال بیمارستان اعصاب و روان ۲۲ بهمن انتخاب شده که با کمک خیران حوزه سلامت و با همراهی شهرداری و شورای اسلامی شهر قزوین و وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی این ساختمان خریداری شد.
دیدبان تصریح کرد: بیمارستان اعصاب و روان ۲۲بهمن یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال منابع نیاز دارد که مجوز ماده ۲۳ آن نیز در حال اخذشدن است تا از طریق سازمان برنامه و بودجه این منابع اختصاص داده شود و تا چند ماه آینده تکمیل و بهره برداری برسد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قزوین خاطرنشان کرد: پیشنهاد داده شد تا بیمارستان ۳۰۰ تخت خوابی برای کودکان از سوی واقفان استان قزوین ساخته شود که اگر اجرای این طرح نیز صورت گیرد، کمبود تخت برای کودکان بیمار در دهههای بعدی حل می شود.