بهگزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، یکصدوبیستوهشتمین جلسهٔ کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز صبح امروز در ساختمان شورا برگزار شد.
روحالله رشیدی، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز ضمن تبریک ولادت حضرت زهرا، گفت: ولادت حضرت زهرا (س) مصادف با ولادت امام خمینی (ره) احیاگر اسلام ناب است.
وی، با تأکید بر تأثیر اندیشه امام خمینی بر نسل گذشتهٔ جامعه، ادامه داد: امروز، هرچه که از اسلام ناب، اندیشه توحیدی، سلحشوری، حماسه و غیرت داریم، مدیون اندیشه امام راحل هستیم که در حوادث روزگار، یاریگر ما بوده است.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز گفت: امروز، جامعه بشری مدیون امام راحل است، تمام مناقشههای جهانی ناشی از اندیشه امام خمینی است و اندیشه جاری امام (ره) را نمیتوان از مناسبات بشری حذف یا محدود کرد.
در ادامه، گزارش چهارماهه مطالب مطروحه و مصوبات کمیسیون فرهنگی و اجتماعی ارائه و بررسی شد.
این گزارش مبنیبر 17 جلسه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی در چهار ماهه اخیر بود که طی این جلسات، 50 دستورجلسه و 53 مصوبه یا پیشنهاد مطرح شده است.
باتوجه به 50 دستورجلسه مطرحشده در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی، هشت محور احصا شده است.
هشت محور مطرح در این گزارش شامل عملکرد گروههای مردمی، طرحهای پژوهشی مرتبط با حوزه فرهنگی، آییننامهها، ابنیه فرهنگی، حمایت از مساجد، گزارش عملکرد بودجهای سازمان و سیاستها، لوایح و مسایل ساختاری و سازمانی بوده است.
روحالله رشیدی در این خصوص، گفت: باتوجه به گستردگی مسائل حوزهٔ فرهنگی، نیاز است تا پیشنهادهای دیگری درخصوص حوزههای مغفول واقع شود تا توجه جامعتری نسبتبه مسائل فرهنگی صورت بگیرد.
احد صادقی، نایب رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز نیز خواستار ارائهٔ گزارشهای بیشتر توسط نهادهای مرتبط با مسائل فرهنگی در حوزهٔ مدیریت شهری شد.
در ادامه، گزارش اولیه از برنامه های شهرداری تبریز در حوزه فرهنگی و اجتماعی برای سال 1404 ارائه شد.
روحالله رشیدی، در این خصوص اظهار کرد: در بخشهای مختلف فرهنگی تشتت وجود دارد که باعث میشود شاهد اتفاقی خاص در حوزه آموزشهای شهروندی نباشیم.
وی، با گلایه از اینکه به محور آموزشهای شهروندی توجه نمیشود، ادامه داد: تا زمانی که ستاد راهبردی آموزش شهروندی تشکیل نشده، موضوعات اجرایی نخواهد شد.
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز گفت: ستاد راهبردی آموزش شهروندی باید تشکیل شود و اولویت و خط و مشی آموزشهای شهروندی برای سال 1404 تعیین و گزارش شود.
رشیدی ادامه داد: در بودجه سال 1404 برنامههای عینی متناسب با مسئولیتهای شهروندی اعماز حقوق و تکالیف باید مدنظر باشد.
در ادامه، احد صادقی با تأکید بر نقش سازمانها در آموزشهای شهروندی، اظهار کرد: کمیتههای تخصصی راهبردی آموزش شهروندی باید تشکیل شود و برنامههای طول سال سازمانهای مختلف شهروندی با سازمان فرهنگی هماهنگ شود.
وی تأکید کرد: سیاستهای کلی شورای راهبردی آموزش شهروندی باید به سازمانها ابلاغ شود و با مسئلهٔ آموزشهای شهروندی برخوردهای سلیقهای صورت نگیرد.
در ادامه، محمدحسن اسوتچی، دبیر کمیسیون فرهنگی و اجتماعی اظهار کرد: نتیجه عملی عملکرد سازمانها درخصوص آموزشهای شهروندی باید ارزیابی شود و پیش از پرداختن به حقوق شهروندی، باید به پرداخت مطالبات کارکنان شهرداری پاسخ داده شود.
در ادامه، برنامههای مناسبتی در حوزهٔ فرهنگی اجتماعی تا پایان سال 1403 ارائه شد.
انتهای پیام/
∎