علی اصغر فاتحیفر روز شنبه در مراسم افتتاحیه مرحله استانی سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان در سینمای جهاددانشگاهی در دانشگاه تبریز اظهار کرد: جهاددانشگاهی، بازوی توانمند دانشگاهها بوده و تشکیل شده تا در کنار دانشگاهها در حوزههای فرهنگی، آموزشی و پژوهشی کمک حال باشد.
وی افزود: بنای این نهاد با فرهنگ شروع شد و خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، مرکز افکارسنجی دانشجویان(ایسپا)، مرکز انتشارات، سازمان دانشجویی و برنامههایی مانند مناظرات دانشجویی ازجمله اقدامات فرهنگی جهاددانشگاهی است.
وی یکی از اهداف برگزاری مسابقات مناظر دانشجویی را تقویت گفتمان عنوان کرد و ادامه داد: امیدواریم در راستای برگزاری این رویداد، تفکر و نگاه جدیدی در دانشجویان ایجاد شود و بتوانند مسائل را بشناسند و تجزیه و تحلیل کنند.
فاتحیفر با بیان اینکه لازم است صدای دانشجویان با اعتماد بنفس شنیده شود، گفت: تقویت مهارت گفتاری و ترویج فرهنگ گفتگو یکی از دستاوردهای برگزاری این رویداد است.
وی افزود: جهاددانشگاهی با بدنه دانشجویی روی پای خود ایستاده و تا امروز هر افتخاری که کسب کرده است، زیر سایه تلاشهای دانشجویان بوده مثل زنده یاد دکتر آشتیانی که بر روی سلولهای بنیادی کار کرد و نامی نیک از خود برجای گذاشت.
رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی با بیان اینکه ورود این سازمان به عرصه انرژیهای تجدیدپذیر، ایده یکی از دانشجویان دانشگاه تبریز بود، گفت: اگر جهاددانشگاهی توانسته در تمامی عرصهها جزو اولینها باشد به خاطر ایدهها و خلاقیت دانشجویان بودهاست.
وی ادامه داد: یکی از اصولی ترین مسائل در مناظرات، احترام متقابل دوری از جدال و توهین است، از این رو میتواند به رشد شخصی و اجتماعی و فرهنگ گفتوگو در جامعه کمک کند.
طی آیینی، مرحله استانی سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان با رقابت ۴۵ تیم دانشجویی چهارنفره در آذربایجان شرقی آغاز به کار کرد.
انتهای پیام