عیسی کشاورز کارشناس اقتصادی با بیان اینکه یکی از مهم ترین چالش های فناوری های نوین، امنيت سایبری است گفت: حملات سایبری، سرقت اطلاعات حساس و مشکلات مربوط به مقررات بین المللی می تواند مانع از پذیرش گسترده این فناوری ها شود.
وی ادامه داد: نیاز به پروتکل های امنيتی پیشرفته تر و هماهنگی قوانین بین کشورها برای رفع این مشکلات ضروری است.
وی اظهار کرد: فناوری های نوین مانند رمز ارزها در مقابله با تحریم ها و محدودیت های مالی بسیار موثری بوده اند.
او بیان کرد: این فناوری ها به کشورها و شرکت ها امکان می دهند تا با استفاده از شبکههای غير متمرکز، تبادلات مالی فرامرزی انجام دهند.
کشاورز ياد آورشد: شفافیت و امنيت این بازار باعث شده که دولت ها هم به آن روی بياورند .
این کارشناس مرز ارز اقتصادی با بیان اینکه استفاده از رمز ارزها می تواند ابزار موثری برای انجام تراکنش های بين المللی باشد، رمزارزها این امکان را فراهم می کنند که بدون نیاز به واسطه های مالی امکان تبادل مالی فراهم نمی شود.
کشاورز گفت: راه اندازی سیستم های پرداخت دیجیتال آنی، سیستم های که سرعت و هزینه تراکنش ها را به طور قابل توجهی کاهش می دهند.
وی ادامه داد: بانک های دیجیتال که به جای بانک های سنتی خدمات مالی آنلاین ارائه می دهند.همچنین تشویق به استفاده از قراردادهای خودکار بر بستر بلاکچین که میتواند بدون نیاز به واسطه، توافقات مالی را اجرا کنند.
او بیان کرد: ایجاد شبکه های مالی غیر متمرکز از جمله ایجاد سیستم های مالی غیر متمرکز نقش موثری در تقویت اقتصاد کشور دارد.
کشاورز ياد آورشد: ایران می تواند با استفاده از فناوریهای مالی نوین به طور موثری سیستم های پرداخت بین المللی خود را در شرایط تحریم تقویت کند. استفاده از رمزارزها می تواند به ویژه در مقابل محدودیت های اقتصادی موثر باشد. همچنین سیستم های پرداخت دیجیتال آنی امکان تسویه حساب هدی سریع و کم هزینه را فراهم می آورد و با شبکه های مالی غیر متمرکز ایران می تواند از وابستگی به بانک های سنتی و سیستم هدی بين المللی تحریم شده رهایی یابد.
وی افزود: استفاده از هوش مصنوعی و تقویت فناوری های نوین نیز به کاهش ریسک ها و توسعه کسب وکارها کمک می کند در نهایت ایجاد فناوریهای نوین و همکاری های بين المللی می تواند ایران را به سمت سیستم مالی جدید و مستقلتر سوق دهد.