به گزارش ایرنا حجتالاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی روز شنبه در دیدار با اعضای هیات مدیره انجمن صنفی فعالان رسانه ای لرستان اظهار کرد: خبرنگاران در طول هشت سال دفاع مقدس دوشادوش رزمندگان حضور داشتند تا واقعیتهای جنگ را ثبت و ضبط کنند.
وی افزود: اطلاع رسانی واقعیتهای جنگ توسط خبرنگاران، عکاسان و فیلمبرداران تاثیر بسیار زیادی در افکار عمومی داخل و خارج از کشور داشت که با تلاش آنها غنی ترین آرشیو سوابق جنگ ایجاد شد و اکنون در موزه های دفاع مقدس قابل مشاهده است.
وی گفت: رسانه های معاند تلاش می کردند واقعیتهای جنگ را نپذیرند اما تلاش نیروهای خبری ما در جنگ، اعتراف آن رسانه ها را به دنبال داشت و آنها که جرات انعکاس واقعیات را نداشتند نتوانستند خللی در گزارشات جنگ ایجاد نمایند.
امام جمعه خرم آباد بیان کرد: تقدیم ۲۲۰ هزار شهید که ۱۵۹ هزار نفر آنان بین ۱۵ تا ۲۵ سال سن داشتند، همچنین ۶۰۰ هزار جانباز، ۴۳ هزار آزاده و ده ها هزار شهیده، نشان دهنده یک رویداد اجتماعی بزرگ، ارزش و آموزه های جامعه است که می بایست به نسل بعدی نیز انتقال داده شود.
حجتالاسلام والمسلمین شاهرخی گفت: خانواده شهدا و جانبازان جزو ماندگارترین رسانه های جامعه هستند که برای حفظ تمامیت ارضی، دین و آیین ملت از جان خود گذشتند تا منافع و همبستگی ملی ایجاد شود.
وی با تاکید بر اینکه رسانه ها بایستی رخدادهای کشور را به صورت جهادی منعکس کنند ادامه داد: در حوزه جنگ نیز باید رویدادهای دفاع مقدس را بین المللی و جهانی نمایند و در حوزه مخاطب شناسی خلاقیت داشته باشند.
وی همچنین به نقش ارزشمند بانوان در جنگ پرداخت و گفت: نقش بانوان در قبل و بعد از جنگ بسیار مهم است و در دفاع مقدس نیز چندین هزار شهیده، جان خود را تقدیم انقلاب کردند که رسانه ها بایستی به این رشادت ها بپردازند و افکار عمومی را مطلع نمایند تا جامعه، از این ایثار بانوان آگاه شود.
نخستین یادواره ۹ شهید رسانه لرستان یکشنبه ۲۵ آذرماه جاری در خرم آباد برگزار می شود.