شناسهٔ خبر: 70252995 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

امام جمعه موقت سقز:

گناه لحظه‌ای است اما عواقب آن ابدی خواهد بود

ماموستا انور آدمی با بیان اینکه لذت گناه تنها لحظه‌ای است، اما عواقب آن در قیامت انسان را گرفتار خواهد کرد، به اهمیت انجام اعمال صالح همچون نماز، روزه و خدمت به والدین، اشاره کرد و از مردم خواست تا در مسیر تقوا گام بردارند.

صاحب‌خبر -
به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب (تنا)، ماموستا انور آدمی، امام جمعه موقت سقز، در خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه این شهر با تأکید بر اهمیت تقوا و پرهیز از گناه، گفت: لذت گناه تنها لحظه‌ای است، اما عواقب آن در قیامت به شدت گریبان‌گیر انسان خواهد شد چون بهشت از طریق رنج و سختی به دست می‌آید، در حالی که جهنم با هوس و فساد، و با گناهان فردی مانند غیبت و فساد اخلاقی به سوی انسان کشیده می‌شود.

وی با اشاره به این که فساد، خونریزی و ارتکاب به منکرات، همچون خریدن بلیط ورود به جهنم برای خود است، افزود: افرادی که درگیر این گونه اعمال می‌شوند، در حقیقت در مسیر هلاکت و نابودی حرکت می‌کنند، این افراد به جای جلب رضایت خداوند و تلاش برای رسیدن به بهشت، خود را به دام عواقب شوم گناه می‌اندازند.

امام جمعه موقت سقز در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت انجام اعمال صالح و عبادی تأکید کرد و گفت: هر چند انجام عباداتی چون نماز، روزه، حج و خدمت به والدین ممکن است در نگاه اول دشوار و سخت به نظر برسد، اما در دل انسان مژده‌ای از بهشت برین به ارمغان می‌آورد و این اعمال باعث رشد روحانی انسان و نزدیک شدن او به خداوند می‌شود.

وی از مردم خواست تا با خودسازی و پرهیز از گناه، در مسیر درست زندگی قدم بردارند و همواره به یاد داشته باشند که عواقب اعمال در قیامت به دقت مورد محاسبه قرار خواهد گرفت.

ماموستا آدمی همچنین به اهمیت حفظ اخلاق اسلامی در جامعه اشاره کرد و گفت: ما باید در تمام عرصه‌های زندگی، چه در خانواده، چه در محل کار و چه در تعاملات اجتماعی، اصول اخلاقی اسلام را رعایت کنیم زیرا اگر هر فردی به وظایف دینی خود به درستی عمل کند، جامعه‌ای سالم و پر از محبت و همبستگی خواهیم داشت.

امام جمعه موقت سقز افزود: در شرایط کنونی که برخی از ارزش‌های دینی و اخلاقی در جامعه تحت تأثیر وسوسه‌های دنیوی و هجمه‌های فرهنگی قرار گرفته‌اند، لازم است که مردم به خصوص جوانان، بیشتر از همیشه در برابر گناهان و فسادهای اجتماعی هوشیار باشند. اگر ما نتوانیم در برابر این هجمه‌ها ایستادگی کنیم، نه تنها خود را از بهشت دور خواهیم ساخت، بلکه سلامت روحی و اجتماعی جامعه را نیز به خطر خواهیم انداخت.

ماموستا آدمی همچنین بر لزوم توجه ویژه به تربیت نسل آینده تأکید کرد و گفت: اگر می‌خواهیم جامعه‌ای سالم و مذهبی داشته باشیم، باید در پرورش نسل‌های آینده دقت و توجه بیشتری داشته باشیم. زیرا تربیت دینی و اخلاقی از کودکی، می‌تواند زمینه‌ساز ساختن جامعه‌ای پاک و پر از فضائل اخلاقی باشد.

وی در پایان از مردم خواست تا با عمل به دستورات دینی و تقویت ارتباط خود با خداوند، در جهت رسیدن به سعادت دنیوی و اخروی تلاش کنند و همواره در زندگی خود هدفی بلند و معنادار را دنبال نمایند.

انتهای خبر/