به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، سیدمهدی ابطحی در حاشیه بازدید معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از ساختمان زایندهرود این شهرک، اظهار کرد: وظیفه ما این است که به دولتمردان ارشد شناخت خوبی از سهم اقتصاد دانشبنیان در اقتصاد کشور بدهیم و تصویر درستی از جوانانی که در این حوزه مشغول فعالیت هستند ترسیم کنیم تا بتوانیم با جلب حمایتهای دولت، برای توسعه اقتصاد دانشبنیان و حمایت از این جوانان گام برداریم.
وی افزود: در حال حاضر مشکلاتی در ساختار منابع انسانی شهرک وجود دارد که باید حل شود. کارکنان این مجموعه با اینکه بار بزرگی را برای خدمت به شرکتهای دانشبنیان، فناور و خلاق بر دوش دارند از وضعیت پایدار استخدامی برخوردار نیستند. به همین دلیل از معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور درخواست شد ضمن کمک به تقویت ساختار منابع انسانی در شهرک و ایجاد ثبات شغلی برای کارکنان، نسبت به تسهیل تغییر وضعیت آنها به منظور پایداری بهتر یاریگر ما باشند.
ابطحی با تأکید بر نظر معاون رئیس جمهور مبنی بر نقش شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بهعنوان بازوی اقتصاد دانشبنیان کشور گفت: شهرک تاکنون در این حوزه پیشتاز بوده و پیشتاز هم خواهد ماند. وقتی الگوهای موفقی در کشور داشته باشیم بقیه نیز به این سمت خواهند آمد. باید توجه داشت که توزیع امکانات در سطح وسیع کشور الزاماً به موفقیت منجر نمیشود. ممکن است تعبیر شما از عدالت توزیع امکانات در سراسر کشور باشد، اما لازم است در کنار این توزیع امکانات، الگوهای درستی نیز به کشور ارائه شود.
وی افزود: چنین الگوهایی میتوانند خود به خود باعث ارتقای وضعیت نوآوری شوند. شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان الگوی خوبی است و کمک به آن میتواند باعث تکثیر درست این الگو در کل کشور شود. باید توجه داشت که همواره تفکر مقدم بر تصمیم است؛ بی توجهی به این اصل ما را به راه ناشناختهای خواهد برد. شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان جایی است که میتوان در آن تفکر بالغی در حوزه نوآوری داشت.
شایان ذکر است شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تاکنون بهعنوان حلقه واسط میان دولت، صنعت و دانشگاه در جهت توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش و نهایتاً تبدیل علم به ثروت در کشور ایفای نقش کرده است. امروز بیش از ۷۶۰ شرکت دانشبنیان و فناور در این شهرک مشغول به فعالیت هستند.
انتهای پیام