به گزارش ایرنا، این جشنواره در قالب نمایشگاه و در سه محور مسابقه، نمایشگاه دستاوردها و سرگرمی علمی به مدت چهار روز در محل نمایشگاه های بین المللی تبریز برپا شد که در آن بیش از ۲ هزار تیم به بخش مسابقه راه یافته بودند.
برای شرکت در این جشنواره افزون بر هشت هزار ایده، طرح و اختراع از سوی دانش آموزان آذربایجان شرقی از ۲۲ شهرستان ثبت نام شده بود که در بخش های رباتیک، هوش مصنوعی، هوا فضا و عمران با یکدیگر رقابت کردند.
از مجموع ایده ها و طرح های ارایه شده در جشنواره امسال تعداد ۴۵۰ اثر به ثبت رسیدند.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی در مراسم اختتامیه این جشنواره با تاکید بر اینکه این جشنواره محلی مناسب برای بروز و ظهور استعدادهای دانش آموزی در پایه های مختلف تحصیلی است، اظهار کرد: انتظار می رود دستگاه ها و نهادهای متولی اختراعات و ابداعات از این ایده ها حمایت کرده و مسیر درخشانی برای دانش آموزان برتر بگشایند.
مسعود سعادتی افزود: آموزش و پرورش آذربایجان شرقی با تمام توان و امکانات خود برای به منصه ظهور رساندن استعدادهای نهفته در بین دانش آموزان تلاش می کند که برگزاری این جشنواره نمونه ای از این نوع حمایت ها است.
مدیرعامل نمایشگاه های بین المللی تبریز نیز با تاکید بر اینکه جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی یکی از زیباترین، پرمخاطب ترین و عملیاتی ترین نمایشگاه ها در این محل بود، ابداعات و اختراعات دانش آموزان را بسیار عالی و تعجب برانگیز خواند که برای کشور فرصتی استثنایی به شمار می رود.
حبیب ماهوتی اعلام کرد: از سال آینده دو سالن نمایشگاه بین المللی تبریز به طور رایگان در اختیار این جشنواره قرار می گیرد و هر آنچه در توان داریم برای حمایت از دانش اموزان ایده پرداز در طبق اخلاص قرار می دهیم.
وی خواستار بین المللی شدن نمایشگاه و جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی برای سال آینده شد و از مسئولات برگزاری درخواست کرد در سریع ترین زمان برنامه های تقویمی خود را ارایه دهند تا برای سال آینده در تقویم نمایشگاهی قرار بگیرد.
به گزارش ایرنا، همچنین در این مراسم از تعداد ۱۲۰ دانش آموز مبتکر، مخترع و فناور آذربایجان شرقی که رتبه های برتر در حوزه های مختلف را کسب کرده بودند، تجلیل شد.