باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا رضایی - قربانپور مدیر آموزش و پرورش شهرستان درمیان در برنامه به افق مدرسه صدا و سیمای استان گفت: شهرستان درمیان شرقیترین شهرستان خراسان جنوبی و ایران است و ۶۵ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان دارد که برخی از فضاهای آموزشی در نقطه صفر مرزی قرار دارد.
او افزود: در آموزش و پرورش درمیان بالغ بر ۱۲ هزار و ۳۰۰ دانش آموز داریم که در ۱۹۷ فضای آموزشی و ۷۰۵ کلاس درس مشغول به تحصیل هستند.
قربانپور عنوان کرد: یک چهارم جمعیت دانش آموزی شهرستان دانش آموزان عشایر هستند که حدود ۳ هزار و ۱۳۰ نفر را شامل میشوند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان درمیان بیان کرد: کار تعلیم و تربیت این دانش آموزان را هزار و ۲۲۲ همکار فرهنگی عهده دار هستند.
او تصریح کرد: دانش آموزان بازمانده از تحصیل در شهرستان رصد و پایش میشوند و برای جذب آنها پیگیریهای لازم صورت میگیرد.
قربانپور با بیان اینکه در حوزههای پرورشی و تربیتی دستاوردهای زیادی داریم عنوان کرد: با همکاری دانش آموزان و معلمان شهرستان موفق به تولید نماهنگی به نام جان فدا که در ایام شهادت شهید قاسم سلیمانی پخش میشود؛ همچنین به مناسبت شهادت شهید رئیسی نیز نماهنگی به عنوان چشم به راه تولید شد و در خصوص محصول زرشک نیز نماهنگی تولید شده است.
بیشتر بخوانبد
مدیر آموزش و پرورش شهرستان درمیان اظهار کرد: در این شهرستان شاهد رتبههای برتر کشوری هستیم؛ به طوری که در دو سال پیاپی موفق به کسب رتبه اول اذان دانشآموزی کشور شدهایم.
او همچنین از کسب رتبه اول کشور در مسابقه نقاشی همگانی که در اصفهان برگزار شد خبر داد و گفت: از آنجایی که طرح هر مدرسه یک پایگاه مقاومت در شهرستان با قدرت در حال اجراست رتبه اول کشوری در این طرح از آن درمیان است.
قربانپور همچنین یکشنبههای جهاد تبیین را از دیگر برنامههای شاخص این مدیریت برشمرد و ادامه داد: در این طرح سوالات و ابهامات دانش آموزان در حوزههای سیاسی، مذهبی و اجتماعی با حضور مسئولین شهرستانی پاسخ داده میشود.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان درمیان با اشاره به اینکه در این شهرستان مرکز خصوصی و غیرانتفاعی برای تدریس نداریم، اما رتبههای زیادی را در حوزههای آموزشی کسب کردهایم که نشان دهنده تلاش همکاران و دانش آموزان است گفت: پارسال ۱۲۶ نفر از دانش آموزان موفق به کسب مجوز ورود به دانشگاههای روزانه و برتر کشور شدهاند که امسال به ۱۷۵ نفر رسید.
او عنوان کرد: به دلیل محدود شدن ظرفیت دانشگاه فرهنگیان و یکی بودن بوم درمیان با شهر بیرجند که نتیجه آن مقایسه امتیازات علمی دانش آموزان این شهرستان با دانش آموزان مرکز استان است، قبولیهای دانشگاه فرهنگیان از ۲۲ نفر، امسال به ۸ نفر رسید و برای پیگیری این موضوع با نماینده مردم در مجلس و دیگر مسئولین استانی بحث و تبادل نظر صورت گرفته است.