به گزارش خبرنگار ایسنا، محمد نبی احمدی رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه در این مراسم که با حضور استاندار کرمانشاه، معاون قوه قضائیه و رئیس پژوهشگاه قضایی، جمعی از مسئولان، رؤسای دانشگاهها، پژوهشگران، صاحبان صنایع و دانشگاهیان استان، شامگاه امروز(۲۱ آذر) برگزار شد، خواستار اجرای ماده ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید در کرمانشاه شد و اظهار کرد: طبق این قانون، صنایع میتوانند بجای پرداخت مالیاتی که برای آنها قطعی شده، با دانشگاه محل فعالیت خود قرارداد ببندند تا از محل آن مالیات، مشکل همان صنعت حل شود.
وی افزود: اگر این اتفاق در استان اجرایی شود، گردش مالی هزار میلیارد تومانی را در دانشگاههای استان به همراه خواهد داشت، این درحالیست که در حال حاضر کل بودجه دانشگاه رازی حدود ۶۴۸ میلیارد تومان است.
رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه تصریح کرد: با اجرایی شدن این قانون در استان، اساتید و دانشجویان ما وارد میدان میشوند و علاوه بر مهارت آموزی، زمینه اشتغالزایی دانشجویان ما نیز فراهم میشود.
وی تاکید کرد: همچنین با این اقدامِ تحول آفرین، مالیات صنایع از استان خارج نمیشود و مشکلات صنایع ما نیز حل خواهد شد.
احمدی در ادامه به وابستگی مالی دانشگاههای ایران به بخش دولتی اشاره کرد و گفت: امروزه بسیاری از دانشگاههای معتبر دنیا همچون استنفورد، بیرمنگام، سوربن و ... با درآمد اختصاصی خود اداره میشوند و تقریبا ریالی هزینه روی دوش دولت نمیگذارند.
وی با تاکید براینکه دانشگاههای ایران هم باید به سمت ثروت آفرینی حرکت کنند، عنوان کرد: طبق آمارها در سال ۱۴۰۱ حدود ۸۲ درصد از بودجه دانشگاههای ایران متکی به دولت بوده که اگر خود دانشگاهها درآمدزا شوند، این بار سنگین از روی دوش دولت برداشته میشود.
رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه راه ثروت آفرینی در دانشگاهها را حمایت از شرکتهای دانش بنیان دانست و گفت: توانمند سازی و کمک به شرکتهای دانش بنیان میتواند به ثروت آفرینی در دانشگاهها کمک کند.
در این مراسم از پژوهشگران و فناوران برتر استان تقدیر شد.
همچنین در این مراسم از سند پژوهشی توسعه اورامانات رونمایی شد.
انتهای پیام