به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، محمد مهدی مطیعی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص آخرین وضعیت پروژه قطار شهری اهواز با بیان اینکه این پروژه گرفتار موضوعات حقوقی است گفت: پروژه قطار شهری اهواز در مسائل حقوقی گرفتار شده و این مساله هنوز کامل حل نشده است؛ هر مجموعه دیگری با این گرفتاری حقوقی که مواجه میشود کار را رها میکند.
وی افزود: پروژه قطار شهری اهواز کاملا تخصصی است و ممکن است هر شرکتی که ادعای توانایی اجرای این پروژه را داشته باشد، شرایط لازم انجام کار را نداشته باشد.
رییس شورای شهر اهواز با بیان اینکه هنوز خلاء ید کامل پیمانکار قبلی انجام نشده است، گفت: مقرر بود شرکت شمس عمران در مرحله اول مطالعات و بعد برآوردهای اجرای این پروژه را انجام دهد و سپس قرارداد منعقد شود که پس از گذشت سه ماه از مدت مطالعات، قرارداد را منعقد نکردند.
در بحث دفع آبهای سطحی تقسیم کار شده و نظارتها در حال انجام است
مطیعی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم در خصوص دفع آب های سطح و نهضت آسفالت در اهواز گفت: در بحث دفع آبهای سطحی تقسیم کار انجام شده و نظارتها در حال انجام است.
رییس شورای شهر اهواز با بیان اینکه در بارندگی اخیر اوضاع بهتر از گذشته شده بود افزود: پیش از این نقاط آبگیر دفع آبهای سطحی یک دغدغه بزرگ بود که در سال 98، 250 نقطه آبگیر را تعیین کردند که سال 99 در دستور کار قرار گرفتند و کارها در بخشهایی به سرانجام رسیده و نیز در بخشهایی در حال انجام است.
وی ادامه داد: در همه دنیا دفع آبهای سطحی توسط شهرداریها انجام میشود و شبکه آبهای سطحی باید از شبکه فاضلاب جدا باشد. در این راستا توسط شهرداری پروژههایی در حال اجراست و در بخشهایی هم با همکاری آبفا لولهها بزرگتر و ظرفیت بیشتر شده است.
رییس شورای شهر اهواز در خصوص اقدامات انجام شده در زمینه آسفالت گفت: مهمترین علت اختلاف نگاه و سلیقه در تعیین اولویتها برای آسفالت است. به ویژه در اطراف اهواز توسط بسیج سازندگی کارهای خوبی در حال انجام است اما تا رسیدن به نقطه مطلوب خیلی فاصله داریم.
اختلاف نظر طبیعی است/ کاری روی زمین نمانده
مطیعی در ادامه با اشاره به اختلاف نظر اعضای شورا گفت: اختلاف در شورا طبیعی است؛ کارها در حال جلو رفتن هستند و کاری روی زمین نمانده است.
رییس شورای شهر اهواز با بیان اینکه اختلاف نظری که منجر به روی زمین ماندن لوایح و مصوبات شورا بشود نبوده است گفت: هر لایحهای به شورا میآید به سرعت در اختیار همه اعضا قرار میگیرد تا قبل از بررسی در کمیسیونها، همه اعضا در جریان آن باشند. لایحهای نداریم که در دستور کار نیاورده باشیم.
مطیعی با اشاره به موضوع استیضاح شهردار اهواز گفت: یکی از اعضای شورای شهر تذکر و طرح سوال داشت که شهردار پاسخ کتبی داد اما طبق قانون شهردار را در جلسه دعوت کردیم وپاسخهای خود را ارائه داد. پس از آن طبق قانون باید یک سوم اعضای شورا طرح استیضاح را امضا کنند که پنج نفر این طرح را امضا کردند و هیات رییسه نامه آن را تنظیم کرد و حتی روز استیضاح را تعیین کردیم اما مجددا این پنج نفر نامهای ارسال و مطرح کردند با توجه به پاسخها نیاز به زمان و بررسی آمارها دارند و طرح را پس گرفتند تا مجددا پردازش را انجام دهند.
پروژه های نیمه کاره تکمیل میشود
وی با بیان اینکه هیچ پروژه جدید آغاز نمیشود و باید پروژههای نیمه کاره تکمیل شود،گفت: به سمت کلنگزنی پروژه جدید نمی رویم و در این دوره تنها کلنگزنی پروژه عمرانی شهدای غزه انجام شد که تا پایان این دوره به بهرهبرداری میرسد.
مطیعی با اشاره به حق آلایندگی در استان خوزستان گفت: در سال 1399 ، 104 میلیارد تومان ارزش افزوده و 342 میلیارد تومان حق آلایندگی، سال 1400، 290 میلیارد تومان ارزش افزوده و 680 میلیارد تومان حق آلایندگی، در سال 1401، 887 میلیارد تومان ارزش افزوده و 1400 میلیارد تومان حق آلایندگی، در سال 1402، 1500 میلیارد تومان ارزش افزوده و کمتر از 1400 میلیارد تومان حق آلایندگی پرداخت شده است.
مطیعی در خصوص کمربند سبز اهواز گفت: کمربند سبز اهواز 7 هزار و 200 هکتار مساحت و 72 کیلومتر طول دارد که حدود 1200 هکتار آن جزو تعهد شهرداری است که یک هزار هکتار انجام و قرارداد مابقی منعقد شده است. تنها جایی که در این زمینه خوب کار کرده مجموعه شهرداری است.
حقوقها پرداخت شده فقط با تاخیر
وی در خصوص بحث عدم پرداخت حقوق نیروهای شهرداری گفت: در سه ماه اخیر یک بار حقوق دهم پرداخت شده است و در این ماه هم چند سازمان که متولی تامین اعتبار برای پرداخت حقوق آنها شهرداری مرکز بود، مشکل داشتند که این مساله حل و حقوق پرداخت شد. البته عدم پرداخت حقوق نداشتیم و تنها در پرداخت حقوق تاخیر شده است. برخی مزایا هم فعلا پرداخت نشده است و حذف نشدهاند.
رئیس شورای شهر اهواز گفت: در لحظه شروع فعالیت شورای ششم درسال 1400 میزان حقوق هر ماه 100 تا 130 میلیارد تومان بود که در حال حاضر به 430 میلیارد تومان رسیده است.
انتهای پیام/
∎