به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابطعمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی در هشتصدوبیستوششمین جلسه شورای فرهنگ عمومی درباره اولویتهای ارائه شده توسط دبیرخانه شورا در دوره جدید اظهار کرد: ۱۰ اولویت ارائهشده و دستهبندیشده توسط دبیرخانه شورا، از منطق خوبی نسبت به اسناد بالادستی برخوردار است؛ اعضای شورا باید درباره اولویتسنجی موارد مطرحشده گفتوگو کنند تا فهم مشترک از اولویتهای اصلی شورا حاصل شود و به تعریف و نگاه مشترکی نسبت به موضوع برسیم.
وی افزود: بعضی اولویتهایی که برای شورای فرهنگ عمومی مطرح میشود، کلی است و باید زیرشاخههای اجرایی آن تعریف شود، در این میان ساختار اجرایی مناسب برای پیگیری اولویتها باید ایجاد شود؛ شورای فرهنگ عمومی باید از گفتگوهای همایشوار اجتناب کند و به اجرا شدن مصوبات توجه داشته باشد.
صالحی درباره شوراهای استانی فرهنگ عمومی گفت: آئیننامه جدید ستاد مهندسی فرهنگی در حوزه استانها یک قدم روبهجلو است. در آئیننامه جدید که به استانها ابلاغ شده است، پنج کمیته تخصصی در استانها تشکیل شده است که هر یک از کمیتهها به تناسب حوزه فعالیت در یک سازمان و دستگاه مستقر هستند و فرصتی را ایجاد میکنند که موضوع از مرحله گفتوگو به مرحله اقدام نزدیک شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: دبیر کمیتههای تخصصی استانی، مسئولان سازمانها یا ادارات کل هستند و رئیس کل این کمیتهها معاون سیاسیامنیتی استاندار است که یک فرصت اجرایی نیز به مجموعه تصمیمات اضافه میکند.
صالحی درباره ساختار هیئترئیسه شورای فرهنگ عمومی در استانها در ابلاغ جدید اظهار داشت: هیئترئیسه شوراهای فرهنگ عمومی استانی، ترکیبی از امام جمعه، استاندار و دبیر شورای فرهنگ عمومی استان به همراه دو عضو دیگر هستند.