به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان، حجت الاسلام والمسلمین سید احمد حسینی در نشست هم اندیشی کارگروه علمی مشورتی شورای فرهنگ عمومی جنوب کرمان، اظهار داشت: ساز و کار شورای فرهنگ عمومی شبیه به ساز و کار مجلس شورای اسلامی است همان طور که مجلس کمیسیون های مختلفی دارد و مباحث در این کمیسیون ها بررسی و برای تصمیم گیری به صحن مجلس می روند در شورای فرهنگ عمومی نیز مباحث در کارگروه ها مطرح و برای تصویب در این شورا به رای گذاشته می شوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان با بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی جنوب کرمان دارای پنج کارگروه است، ابراز کرد: برگزاری نشست کارگروه ها با دستور کار راهکارهای جذب نوجوانان و جوانان یکی از مصوبات نشست قبلی شورای فرهنگ عمومی جنوب کرمان است که امروز شاهد برگزاری آن هستیم.
وی تصریح کرد: مصوبات شورای فرهنگ عمومی لازم الاجرا هستند بنابراین از بین راهکارهای پیشنهادی برای جذب نوجوانان و جوانان به مساجد یک یا دو راهکار ارائه شده در نشست امروز در شورای فرهنگ عمومی جنوب کرمان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
حجت الاسلام حسینی با اشاره به ضرورت رونق بخشی به مساجد، خاطرنشان کرد: امروز دشمن در جنگ روایت ها، باورهای دینی نوجوانان و جوانان ما را هدف قرار داده اند و به دنبال دین گریزی در این قشر هستند و قطعا حضور نوجوانان و جوانان در مساجد می تواند راهکاری موثر برای مقابله با دشمن باشد.
حجت الاسلام عسگری در این نشست، گفت: ما مساجد متعددی داریم که می توانند پایگاهی برای مقابله با جنگ نرم دشمنان باشند.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه جیرفت ابراز کرد: متاسفانه در برخی مساجد عدم هماهنگی و همکاری بین هیئت امنا و امام جماعت باعث شده تا شاهد حضور کمرنگ قشر نوجوان و جوان در مسجد باشیم.
وی با بیان اینکه مسجد باید به یک پایگاه اجتماعی تبدیل شود، تصریح کرد: مسجد در کنار رسیدگی به مشکلات مادی مردم باید برای افزایش معنویت مردم نیز تلاش کند.
حجت الاسلام عسگری با اشاره به اینکه ما فقر محتوایی داریم، ابراز کرد: یکی از دلایل عدم استقبال برخی از مردم از سخنرانی ها این است که محتواها جذاب نیست.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه جیرفت با اشاره به ضرورت انجام کارهای تشکیلاتی در مساجد، اظهار کرد: ساز و کار انقلاب ما کار تشکیلاتی بود به این صورت که سخنان امام از طریق طلاب با شیوه های مختلف از بالا تا پایین به دست مردم می رسید.
وی با بیان اینکه ما باید در مقابله با دشمنان کارگروه تشکیل دهیم، عنوان کرد: مثلا امروز دشمن حجاب بانوان را هدف قرار داده بنابراین ما باید در این کارگروه محتواهایی با موضوع حجاب تولید کرده و در اختیار شبکه امامان جماعت قرار دهیم تا به طور همزمان در مساجد به آن بپردازند.
حجت الاسلام نوذری در این نشست، با اشاره به ضرورت احیای کارکرد اجتماعی مساجد، گفت: مسجد باید پایگاه برای حل و فصل مشکلات مردم شود.
امام جماعت مسجد ابوالفضل (ع) محله مالک اشتر جیرفت ابراز کرد: روز اولی که وارد این مسجد شدم تعداد نمازگزاران مرد یک نفر و بانوان تقریبا ۱۰ نفر بود که در حال حاضر تعداد نمازگزاران مرد به دو صف رسیده و حدود ۶۰ نفر از بانوان نیز در نماز جماعت شرکت می کنند.
وی عنوان کرد: با کمک اهالی محله و جلب کمک های مردمی تاکنون زمینه آزادی پنج زندانی جرائم غیر عمد از طریق مسجد فراهم شده است.
حجت الاسلام حمزه ای در این نشست، گفت: یکی از طرح های جذاب برای نوجوانان، برگزاری اردوی یک شب در مسجد است که در همین راستا ما در مسجد امام علی (ع) هر هفته این اردو را برای دانش آموزان برگزار می کنیم.
امام جماعت مسجد امام علی (ع) شهرک شهید بهشتی اظهار کرد: طرح پیوند مسجد و مدرسه باعث جذب نوجوانان به مسجد می شود و ما برقراری ارتباط با مدارسی که در جوار مسجد امام علی (ع) به دنبال تحقق این مهم هستیم.
وی با بیان اینکه محور کار در مناسبت های ملی و مذهبی را مسجد قرار دهیم، عنوان کرد: میتوان نوجوانان را جمع کرد و زیر پرچم مسجد در راهپیمایی شرکت کرد.
حجت الاسلام حمزه ای گفت: برگزاری کلاس های تقویتی یکی از راه های جذب دانش آموزان است.