به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، جلسه هشتصد و بیست و ششم شورای فرهنگ عمومی به ریاست سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور و با حضور قادر آشنا دبیر این شورا، به همراه اعضای شورای فرهنگ عمومی کشور و با حضور برخط مدیران استانی، امروز سهشنبه 20 آذرماه برگزار شد. دستور این جلسه اولویتهای شورای فرهنگ عمومی کشور در دولت چهاردهم بود.
سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این جلسه درباره اولویتهای ارائه شده توسط دبیرخانه شورا در دوره جدید گفت: ۱۰ اولویت ارائه و دستهبندی شده توسط دبیرخانه شورا، از منطق خوبی نسبت به اسناد بالادستی برخوردار است. اعضای شورا باید درباره اولویتسنجی موارد مطرح به گفتوگو کنند تا فهم مشترک از اولویتهای اصلی شورا حاصل شود و به تعریف و نگاه مشترکی نسبت به موضوع برسیم.
صالحی تاکید کرد: برخی از اولویتهایی که برای شورای فرهنگ عمومی مطرح میشوند، کلی هستند و باید زیرشاخههای اجرایی آن تعریف شود. در این میان باید ساختار اجرایی مناسب برای پیگیری اولویتها ایجاد شود. شورای فرهنگ عمومی باید باید از گفتگوهای همایشوار اجتناب کند و به اجرایی شدن مصوبات توجه داشته باشد.
وی همچنین درباره شوراهای استانی فرهنگ عمومی بیان کرد: آییننامه جدید ستاد مهندسی فرهنگی در حوزه استانها یک قدم رو به جلو است. در آییننامه جدید که به استانها ابلاغ شده، ۵ کمیته تخصصی در استانها تشکیل شده است که هر یک از کمیتهها به تناسب حوزه فعالیت در یک سازمان و دستگاه مستقر هستند و فرصتی را ایجاد میکنند که بحث از مرحله گفتوگو به مرحله اقدام نزدیک شود.
صالحی افزود: دبیر کمیتههای تخصصی استانی، مسئولین سازمانها یا ادارات کل هستند و رئیس کل این کمیتهها معاون سیاسی امنیتی استاندار است که یک فرصت اجرایی هم به مجموعه تصمیمات اضافه میکند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان سخنانش درباره ساختار هیئت رئیسه شورای فرهنگ عمومی در استانها در ابلاغ جدید نیز بیان کرد: هیئت رئیسه شوراهای فرهنگ عمومی استانی، ترکیبی از امام جمعه، استاندار، دبیر شورای فرهنگ عمومی استان به همراه دو عضو دیگر هستند.