به گزارش تسنیم، امیر سرتیپ خواجهفرد در مراسم افتتاح دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی هوایی و فضایی ایران ضمن تشکر از حضور هیئتهای خارجی، دستاوردهای صنعت هوایی جمهوری اسلامی ایران را تشریح کرد و گفت: در چهار دهه تحریم صددرصدی، جمهوری اسلامی ایران توانسته انبوهی از محصولات مختلف در حوزه صنایع هوایی را تولید کند و امروز بزرگترین یگان بالگردی منطقه را در اختیار داریم.
وی با تأکید بر توانمندیهای بومی کشور افزود: هیچ پرندهای به دلیل ضعف فناوری زمینگیر نیست و ما توانستهایم بر فناوری غلبه کنیم؛ در حوزه جتهای آموزشی و هواپیماهای ترابری سبک نیز به نتایج درخشانی دست یافتهایم.
امیر خواجهفرد با اشاره به برنامه هفتم توسعه اظهار داشت: وزارت دفاع در این برنامه مکلف شده که با همکاری وزارت راه در ساخت هواپیماهای ترابری و مسافربری پیشگام باشد. خوشبختانه، امروز نتایج روشنی در این حوزه به دست آمده و این مسیر به نتایج قابلتوجهی ختم شده است.
وی ادامه داد: نمایشگاه امسال نقطه عطفی در صنعت هوایی کشور است و همه مهندسان کشور برای حرکت در این حوزه فراخوانده شدهاند. پیشرفتهای ما در فناوری، بهویژه در زمینه صنعت هوایی، نشان از تلاش گسترده و متمرکز دانشمندان داخلی دارد.
رئیس سازمان صنایع هوایی، شرکتهای دانشبنیان را محور پایداری تولید در صنعت هوایی برشمرد و گفت: در زمینه تابآوری ناوگان هوایی، شرکتهای دانشبنیان نقش کلیدی دارند. این شرکتها باعث رشد علم و توانمندی در صنعت هوایی کشور میشوند و راه را برای توسعه فناوریهای نوین هموار میکنند.
امیر خواجهفرد در پایان به اهمیت راهبردهای درونزا و بروننگر در حوزه تعمیرات، بازآماد، و صادرات محصولات هوایی اشاره کرد و افزود: راهبرد خرید هوشمند، تکامل تدریجی، و تنوع محصولات برای افزایش توانمندی کشور در این حوزه بسیار حیاتی است. ما باید بهصورت مستمر توانمندیهای خود را تقویت کنیم و با هدایت درست، صنعت هوایی کشور را به جایگاه شایستهاش برسانیم.