شناسهٔ خبر: 70196873 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

مرکز پژوهشی حقوق اقلیت‌ها افتتاح شد - اکونیوز

اقتصاد ایران: مراسم افتتاحیه مرکز پژوهشی حقوق اقلیت‌ها به منظور ترویج مطالعات علمی و حقوقی پیرامون اقلیت‌ها برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با گرامیداشت روز جهانی حقوق بشر، مراسم افتتاحیه مرکز پژوهشی حقوق اقلیت‌ها به منظور ترویج مطالعات علمی و حقوقی پیرامون اقلیت‌ها، با حضور اساتید دانشگاه‌ها، نمایندگان اقلیت‌های دینی در مجلس، حقوقدانان، اندیشمندانی از اقلیت‌ها، پژوهشگران و دانشجویان در کرسی حقوق بشر دانشگاه شهید بهشتی صبح امروز ۲۰ آذر ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

مهدی نورایی سرپرست معاونت علمی مرکز تحقیقات و کرسی حقوق بشر، صلح و دموکراسی و مدیرگروه حقوق بشر دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت تصویب روز حقوق بشر و در رابطه با صیانت از حقوق بشری و کنوانسیون‌ها و تلاش کشورها در این راستا گفت: به نوبه خودمان وظیفه دانستم همچون سنوات گذشته برای بزرگداشت این روز مباحثی را بیان کنیم. همچنین افتتاحیه و آغاز کار، کارگروه حقوق اقلیت‌ها را داریم..

مدیرگروه حقوق بشر دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران از آغاز فعالیت خود با تاکید امام راحل توجه به مسأله اقلیت‌ها داشته است، در زمان اولین انتخابات جمهور اسلامی این مسأله مورد توجه بود، که حتماً نمایندگان اقلیت‌ها نیز در مجلس حضور داشته باشند و این اتفاق نیز صورت گرفت. نمایندگان ادیان دیگر نیز باید با تنظیم مهمترین میثاق ملی نقش تعیین کننده‌ای داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه ما پنج نماینده از اقلیت‌های دینی در مجلس داریم، افزود: صیانت از حقوق همه مردم ایران باید در دست دستورکار قانونگذار قرار گیرد و اهتمام ویژه‌ای به آن شود. خرسندیم که در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که نسبت به این مسأله بی‌تفاوت نبوده است.

نورایی گفت: برخی اقلیت‌های دینی در کشور وجود دارند که به دلیل کمبود این اقلیت‌ها دیده نشده‌اند و باید در خصوص آن تدبیر و اندیشیده کرده و مورد حمایت قرار بگیرند. مسائل حقوق بشر فراوان است اما امسال خواستیم به موضوع حقوق اقلیت‌ها بیشتر بپردازیم.

احمد کاظمی رئیس مرکز پژوهشی حقوق اقلیت‌ها گفت: مرکز علمی پژوهشی در حال شکل‌گیری است این مرکز متعلق به همه عزیزان است. قبل از ایجاد این کارگروه حسرت می‌خوردم که چرا علی رغم اینکه در بسیار باز کشورهای جهان مراکز حقوق اقلیت‌ها وجود دارد اما در کشور ما جای نبود چنین مرکزی حس می‌شد خوشبختانه با کمک همکاران این سایت آن به دو زبان فارسی و انگلیسی ایجاد کردیم.

وی بیان داشت: قرار است این مرکز با نگاه مساله شناسی به مسأله اقلیت و اقوام بپردازد و ایده‌های خود را مطرح کند، این مرکز صرفاً در سطح داخلی نیست بلکه در سطوح ملی و بین المللی نیز هدف‌گذاری شده است. برای ترویج مطالعات در این حوزه از همه نظرات اساتید استفاده خواهیم کرد تا مطالعات مان را در این حوزه ترویج دهیم. در روند فعالیت مرکز نزدیک اساتید خواهیم رفت.

خبر در حال تکمیل است....

برچسب‌ها: