شهرام خلیلی در حاشیه برگزاری هفتمین جشنواره تئاتر منطقهای افراد دارای معلولیت «طلوع» در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: در این نمایش هم به عنوان کارگردان و هم بازیگر ظاهر شده ام. حسین فردی است که به خاطر نذر مادر خود، نقش شمر را در شبیه خوانی ها بازی می کند. اما حالا از این نقش خسته شده و دوست دارد اولیاخوان شود. این موضوع سبب یکسری بحث ها بین او و همسرش می شود. چرا که همسرش معتقد است که اگر در شبیه خوانی ها، شمری نباشد، دیگر نمایش معنی نمی یابد.
وی ادامه داد: از سال ۹۲ در عرصه تئاتر فعالیت دارم. خود نیز معلم و کارآفرین هستم و به تمامی افراد دارای معلولیت باید بگویم که خود را باور کرده و توانایی خود را به منصه ظهور برسانند. آن ها باید از گوشه گیری کناره گرفته و خود را شناخته و باور کنند.
خلیلی با بیان اینکه جشنواره طلوع در سال ۹۲ سبب آشنایی او و همسرش و ازدواج آنان شده، ابراز داشت: این مورد یکی از نکات مثبت جشنواره است. باید باور کرد که دو معلول به سادگی می توانند کنار هم زندگی کرده و به کسی هم نیاز نداشته باشند.
این فعال عرصه تئاتر یکی از اهداف جشنواره را تئاتر درمانی دانسته و افزود: خوشبختانه از سوی تمامی اقشار جامعه، استقبال بالایی از آثار این جشنواره می شود.
مردم باید باور کنند که افراد دارای معلولیت چنین توانمندی هایی دارند و از سوی دیگر هم ارگان و نهادهای دولتی باید حمایت های لازم را از این افراد داشته باشند.
وی، موضوع اشتغال را از مهم ترین دغدغه ای معلولین دانسته و خواستار یاری مسئولان در این زمینه شد.
گفتنی است؛ هفتمین جشنواره تئاتر منطقهای افراد دارای معلولیت «طلوع» از ۱۸ آذرماه با حضور گروههایی از استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان و قزوین به میزبانی تبریز برگزار شده و گروههای برتر طی مراسمی در روز ۲۱ آذرماه تجلیل میشوند.