به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعپرس، عملیات «طوفانالاقصی»، که برای اولین بار اتفاق افتاد، مقابله با جنایات ۷۰ ساله رژیم صهیونیستی است. روز هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) مردم در جهان با خبری عجیب روبرو شدند: مبارزان فلسطینی با شکستن همه موانع هفتگانه الکترونیکی و فیزیکی دیوار غزه، به آن سوی دیوار رفته و ضمن کشتن نظامیان اسرائیلی، تعداد فراوانی را به اسارت گرفتند. غزه ۳۶۰ کیلومتر مربع (۱۴۰ مایل مربع) آن قدر کوچک و قابل کنترل هست که نتوان در آن کاری انجام داد و اسرائیل نفهمد، اما حماس توانست این کنترل را بشکند و قسمت اصلی عملیات «طوفانالاقصی»، در یک نیم روز، پایان یافت، و موجب بهت و حیت همه جهانیان شد.
حدود ساعت ۶:۳۰ صبح به وقت غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ حماس آغاز عملیات «طوفانالاقصی» را اعلام کرد. در این عملیات در مدت ۲۰ دقیقه، بیش از پنج هزار موشک از نوار غزه به سمت اسرائیل شلیک شد. این خبر در منابع اسرائیلی این گونه گزارش شد: اقدام حداقل سه هزار حمله راکد از غزه، مناطق اطراف نوار غزه و در شهرهای دشت شارون از جمله جدره، هرزلیه، تلآویو، و اشکلون را هدف قرار داد که حداقل پنج نفر کشته در بر داشت و آژیرهای حمله هوایی نیز در بیرشوا، اورشلیم، رهاوت، ریشون لتسیون و پایگاه هوایی پالماچیم فعال شدند.
آن چه برای اولین بار در عملیات یک گروه مبارز در جنگ با رژیم تا دندان مسلح اسرائیل اتفاق افتاد عبارت است از:
شکست سهمگین همه سرویسهای اطلاعات نظام سلطه
در باریکه غزه، همه سرویسهای اطلاعاتی غرب و عرب همکار با اسرائیل، و همه سازمانها و دستگاههای اطلاعای سیا و شاباک و... حضور شبانه روزی دارند، مگر میشود، عملیات با این حجم از دید همگان پنهان شود؟ و هیچ کدام خبردار نشوند؟! فلسطینیان قهرمان، در حفاظت اطلاعات این عملیات، انصافا گل کاشتند و طوری عمل کردند که حتی نزدیکترین دوستان منطقهای آنان، خبردار نشدند و بدنه عملیات هم تا ساعت حمله، نمیدانست که چه ساعتی در کدام محور باید عمل کنند، اما آمادگی و مانورهای مختلف را داشتند.
ناصر ابوشریف نماینده جهاد اسلامی در ایران به درستی گفت: «دستاوردهای عملیات طوفانالاقصی بیش از حد تصور است؛ زیرا تصور نمیشد تمام سازمانهای اطلاعاتی جهان غافلگیر شوند.» این غافلگیری تا حدی است که مقامات رژیم حتی اجازه برگزاری یک فستیوال موسیقی و رقص در نزدیک نوار غزه را داده بودند که عمده تلفات و اسیران رژیم در ساعات ابتدایی عملیات متعلق به همیین فستیوال بود که توسط هلیکوپترهای خود رژیم به اشتباه راکتباران شد و همین نکته نشان از اطمینان بیش از اندازه به سامانه آهنین آنان بود که پس از شنبه هفتم اکتبر ۲۰۲۳ دیگر وجود نداشت.
نکته حائز اهمیت آن که حماس کاملا هدفمند عمل کرد و ضمن تسلط بر رایانهها و امکانات کامپیوتری، توانست به اطلاعات مهمی دست یابد از جمله اطلاعات مزدوران اسرائیل که در غزه و در دیگر جبهههای مقاومت، جاسوسی میکردند لو رفته و شناسایی شدند.
شکست سهمگین تکنولوژی در برابر ایمان جوانان فلسطین
آمریکا با صرف هزینه بسیار کلان، اسرائیل را به عنوان حاب تکنولوژی شرق قرار داد تا با بکارگیی هوش مصنوعی. جبهه مقاومت را شکست داده و متلاشی کند و مبارزان فلسطینن در عملیات «طوفانالاقصی»، بالاترین ضربه را به قرارگاه و سامانه هوش مصنوعی رژیم اسرائیل زدند و آن را در اختیارگرفتند.
وحشت به جان چهار قدرت نظامی جهان
عملیات «طوفانالاقصی» چنان وحشتی ایجاد کرد که چهار قدرت نظامی جهان (آمریکا، انگلستان، فرانسه و آلمان) غافلگیر شدند و در حمایت علنی و فوری از اسرائیل، پای کار آمدند. غربیها در همه جنگها، قاطعانه از اسرائیل حمایت کردهاند، اما این که یک باره ناو، سلاح، امکانات، هواپیما، مستشار و نیروی نظامی بفرستند و خود سراسیمه به میدان وارد شوند؛ چنین چیزی نبوده است، اما این بار برای سرکوب یک گروه در عملیات «طوفانالاقصی»، چهار قدرت نظامی جهان با تمام توان وارد عمل شدند و این حضور را رسما اعلام کردند. در حقیقت در زدن بمبهایی که بر سر مردم غزه ریخته میشوند، تنها اسرائیل، مجرم نیست بلکه چهار قدرت نظامی جهان هم مجرمند.
بیآبرویی حقوق بشر
عملیات «طوفانالاقصی» نقاب از چهره مدعیان بیآبروی حقوق بشر و حقوق بشردوستانه و کنوانسیونهای بینالمللی برداشت. جنگ در حقوق بینالملل، دارای ضوابطی است، جدای از آن که جنگ صحیح یا غلط باشد؛ باید حقوق مختلفی، رعایت شود، اما در این جنگ، همه ضوابط بینالمللی، علنا نادیده گرفته شد و از بین رفت. قطع آب و برق و همه امکانات بر روی مردم غزه و حمله به کودکان و کشتن آنها و حمله به بیمارستانها، بر اساس قوانین و کنوانسیونهای بینالمللی، محکوم است و علنا اسرائیل آنها را مرتکب شده و میشود.
بیآبرویی سازمانهای بینالمللی
عملیات «طوفانالاقصی» آبروی سازمانهای بینالمللی را برد و از بیخاصیت بودن آنان پرده برداشت، چرا که اسرائیل همه انواع جنایات را انجام داد و کودک کشی کرد و رسما بیمارستان و مدرسه و خانهها را بمباران کرد، اما جز چند محکومیت لفظی، مطلب خاض از این سازمانهای عریض و طویل دیده نشد.
بیاعتباری رسانههای رسمی غرب
عملیات «طوفانالاقصی» بیاعتبار رسانههای غرب، را به رخ کشید و آنان را در اطلاعرسانی شکست داد. رسانههای رسم غرب بر خلاف ادعایشان، مبنی بر «آزادی امنیت» و «آزادی اطلاعرسانی»، رسما به جانبداری اسرائیل پرداختند و شبکههای اجتماعی مانند: «اینستاگرام»، «واتساپ»، «ایکس توئیی» و دیگر شبکهها رسما اخبار واقعی عملیات را «فیلتر» و «سانسور» کردند و این در حالی بود که تدابیر فرماندهان عملیات به صورتی بود که حقایق به روز، به سمع و نظر مردم جهان میرسید.
تظاهرات عظیم در همه کشورهای غربی
تظاهرات بیسابقه یا کم سابقه در کشورهای غرب، به حمایت از ملت فلسطین صورت گرفت و زیر ساختهای لیبرال دمکراسی غرب که مدعی آزادی همه اندیشهها و تفکرها بود را تخریب کرد چرا که این تظاهرات توسط کشورهای مدعی مانند فرانسه و انگلستان ممنوع و «جرم انگاری» شده بود.
بیآبرویی کشورهای مدعی
بیآبرویی کشورهایی مانند عربستان، مصر، امارات و ترکیه که از قبل، تظاهر به طرفداری از فلسطینیان میکردند، اما مشارکت آنان در این جنایات با حفظ صادرات به اسرائیل و روابط پنهانی اطلاعاتی و نظامی، برای سرکوب حماس، برملا شد.
از بین رفتن امنیت اسرائیل
دولت جنایتکار اسرائیل، که ارتش خود را «ارتش شکست ناپذیر» میخواند، این باور را در میان همگان ایجاد کرده بود که «سرزمین موعود»؛ کاملا امن است و هر شخصی به آن جا بیاید، بسیار بهرهمند خواهد بود. اما عملیات «طوفانالاقصی»، این هیمنه دروغ را از بین برد به حدی که لیگ فوتبال اسرائیل، تعطیل شد و دو بازی خانگی خود را مقابل سوئیس و رومانی در مجارستان برگزارکرد و بسیاری از سرمایهگذاران، پروژههای خود را موقف کردند و شرکتهای فراوانی تعطیل شدند و حدود ۲۳۰ هزار نفر از اسرائیل کوچ کردند.
هماهنگی و همکاری عظیم جبهه مقاومت
عملیات «طوفانالاقصی» جبهه مقاومت را از همه جهات، هماهنگ کرد و اینک «حزبالله لبنان»، «انصارالله یمن»، «مقاومت اسلامی عراق»، همه و همه در کنار «حماس» و «جهاد اسلامی» ایستادهاند و به منافع و مواضع دشمنان فلسطین در همه نقاط ممکن، تهاجم کردند و آسایش و آرامش را از اسرائیلیان گرفتهاند. عملیات «طوفانالاقصی» نشان داد که رژیم اسرائیل «خانه عنکبوت» است، و «نصرت الهی» قطعی است.
منبع: درآمدی بر شناخت حق و باطل در عملیات «طوفانالاقصی» / حسن صفرزاده طهرانی
انتهای پیام/ 161
∎