شرکت اسنپ آیکونی تحت عنوان «عجله دارم» داشت و این گزینه را حذف و اسنپ پلاس را اضافه کرده و بعضاً ارقام بالایی را دریافت می کند. ۵ رمپ برای عبور افراد کم توان نصب شده و ۱۷ قرارداد نیز منعقد شده است.
خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران گفت: شرکت اسنپ آیکونی تحت عنوان «عجله دارم» داشت و این گزینه را حذف و اسنپ پلاس را اضافه کرده و بعضاً ارقام بالایی را دریافت می کند.
به گزارش تین نیوز به نقل از شهر، حبیب کاشانی در دویست و هشتاد و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مدت ها بود قرار بر تعمیر رمپ مقابل شورا انجام شود، اظهار کرد: این اقدام درست زمانی انجام شد که معلولین به شورا دعوت شدند و با مشکل در تردد روبه رو شدند.
وی ادامه داد: یک نوجوان ایرانی برای اولین بار در تاریخ توانست عنوان جهانی کسب کند که قابل تقدیر است.
کاشانی در ادامه این جلسه گفت: شرکت اسنپ آیکونی تحت عنوان «عجله دارم» داشت و این گزینه را حذف و اسنپ پلاس را اضافه کرده و بعضاً ارقام بالایی را دریافت می کند.
وی با بیان اینکه دوستان می دانند چه اتفاقی در شهر می افتد و به اسنپ این امتیاز را داده اند، خاطرنشان کرد: تأکید اکید بنده این است که معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری در جلسه ای که برگزار خواهد کرد، مشخص کند که اسنپ با این درآمد، چه رقمی را به شهرداری می پردازد. بنده خبر داشتم که اسنپ ۴۰ میلیارد تومان به شهرداری می دهد که رقم محدودی است.
کاشانی افزود: ما امکانات را در اختیار قرار می دهیم و این ارقام از شهروندان دریافت می شود. ما در جلسات بحث و بررسی می کنیم که نرخ کرایه ها چگونه باشد اما در اسنپ یک ساعته تصمیم می گیرند که ۵۷۵ هزار تومان برای مسیر رفت و برگشت دریافت کنند.
وی با بیان اینکه در ناحیه یک منطقه ۲۱ در فاصله ای کوتاه ۱۰ وانت دست فروشی می کنند، یادآور شد: در این وانت ها ماهی پاک می شود و به فروش می رسد. این یک فاجعه است. دوستان ما در معاونت خدمات شهری این همه تلاش می کنند اما با این اتفاقات این برداشت می شود که با وانتی ها همکاری صورت می گیرد. باید از کیان شهرداری دفاع کنیم و اجازه ندهیم که آمال حملات قرار بگیرد.
مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران هم گفت: اسنپ هیچ ارتباطی به شهرداری ندارد و راننده ها و خودروهای آنها تأیید شده نیست و متأسفانه ارقام بالایی را از شهروندان می گیرند.
وی با اشاره به بازدید خود از مسجد جامع قلهک، یادآور شد: تعدادی از شهروندان اعتراض داشتند که برخی مغازه ها فضای پیاده رو اشغال کرده اند و هرچه برای حل مشکل تماس گرفته اند، اتفاقی رخ نداده است. برای وانت بارها هم از شهرداری و هم از پلیس راهنمایی و رانندگی انتظار داریم و پلیس به وانت هایی که در معابر به شکل نامناسبی پارک می کنند، هیچ کاری ندارد؛ درحالی که باید جلوی پارک و فعالیت آنها را بگیرد.
۵ رمپ برای عبور افراد کم توان نصب شده و ۱۷ قرارداد نیز منعقد شده است
رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: ۵۱ پله برقی نصب شده و ۱۴ پله نیز در حال نصب است. قرارداد ۶۱ پله نیز در حال انعقاد است و در سال آینده نصب می شوند.
سید محمد آقامیری در دویست و هشتاد و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه یکی از موارد مناسب سازی که در کمیته عمران پیگیری شده ساخت رمپ های هشت درصد بود، اظهار کرد: معاونت فنی و عمرانی این موضوع را پیگیری کرده و پنج رمپ نصب شده و ۱۷ قرارداد نیز منعقد شده و به محض ورود تا یک هفته بعد این رمپ ها نصب خواهند شد.
وی افزود: فردی که با ویلچر تردد می کند می تواند از رمپ های هشت درصد عبور کند. سالمندان نیز می توانند به راحتی از رمپ ها استفاده کنند و استفاده شهروندان عادی نیز به راحتی صورت می گیرد.
آقامیری با تأکید بر اینکه در فضاهایی که امکان پذیر است از رمپ ها استفاده شود، گفت: دو رمپ بتنی نیز در بزرگراه حکیم اجرایی می شود. ۵۱ پله برقی نصب شده و ۱۴ پله نیز در حال نصب است. قرارداد ۶۱ پله نیز در حال انعقاد است و در سال آینده نصب می شوند.
وی ادامه داد: در برخی موارد شرایط نصب رمپ و پله های برقی وجود ندارد اما می توان برای برخی پل ها، از پله های با ارتفاع ۱۰ سانتی متری استفاده کرد و این تجربه وجود دارد که افراد دارای عارضه دیسک کمر هم می توانند از این پله ها تردد کنند.
رئیس شورای شهر تهران هم با بیان اینکه بالابرهایی که خارج از منزل نصب می شوند مربوط به روزهای اول برای تأیید است، اظهار کرد: به عقیده من باید از لحاظ فنی روی این موضوع کار شود تا این بالابرها به صورت همیشگی برای این افراد قابل استفاده باشد.