به گزارش خبرنگار مهر، دکتر منوچهر مرادی در نشست خبری سی و سومین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران که امروز ۱۹ آذرماه در دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به اهمیت توجه به هوش مصنوعی گفت: در سال آینده ما در دانشگاه تهران به سمت موضوع هوش مصنوعی در زمینههای مختلف هدفگذاری خواهیم داشت.
وی ادامه داد: با توجه به جامعیت دانشگاه تهران در زمینههای مختلف امکان استفاده از هوش مصنوعی در زمینههای مختلف، از حقوق، هنرهای زیبا، جغرافیا، علوم انسانی، روانشناسی و حتی تحقیقات مشترک با علوم پزشکی وجود دارد و قصد داریم فعالیت دانشگاه را هم در زمینه آموزش هوش مصنوعی و همچنین کاربرد عملیاتی هوش مصنوعی گسترش دهیم و پیشرفت خوبی را در این زمینه داشته باشیم.
حضور ۴۰ متخصص هوش مصنوعی در دانشگاه تهران
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: هماکنون ۴۰ متخصص هوش مصنوعی در دانشگاه تهران داریم و دانشگاه به طور کامل بر این مقوله تمرکز دارد. با این نیروی متخصص میتوان به صنعت و اقتصاد جامعه کمک کرد. ما از افراد علاقه مند دعوت می کنیم با دانشگاه همکاری و از این فرصت استفاده کنند.
وی به تجربیات دانشگاه تهران در زمینه کاربردی سازی هوش مصنوعی گفت: برای نمونه سامانه آی تی دانشگاه تهران به چت بانک هوشمند مجهز شده است و از این طریق ۳۰ درصد پرسش در مراجعه با سیستم کاهش یافته است. غربالگری پارکینسون به کمک هوش مصنوعی از دیگر اقدامات دانشگاه تهران است. از این طریق می تواند کمک کند تا مخاطرات بیماران کاهش یابد. در زمینه کمک به بیماران اوتیسم نیز اقداماتی در دست انجام داریم.
مرادی گفت: در زمینه هوش مصنوعی مرحله اول رسیدن به نتیجه و محصول به دست مصرف کننده است. صنایع باید بدانند با استفاده از هوش مصنوعی درآمد آنها افزایش یابد. ما در دانشگاه در زمینه استفاده از هوش مصنوعی جدی هستیم و چند شرکت دانش بنیان داریم که شرکت های هوشمند شده اند. با سرمایه گذاری صنعت، دانشجویان موفق و فعال میشوند و این امر مانع از مهاجرت دانشجویان شده و میشود.