شناسهٔ خبر: 70154289 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

سیل اطلاعات نادرست و اخبار جعلی در راه است/ پیش‌بینی نشریه فارن‌پالیسی درباره چهار سال ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ

صاحب‌خبر -

شفقنا آینده– نشریه فارن‌پالیسی با اشاره به این که پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا دروازه‌های انتشار اطلاعات نادرست و اخبار جعلی را باز کرده است؛ پیش‌بینی کرده که این روند در طول چهار سال آینده نیز ادامه خواهد داشت [و در این دوران شاهد اطلاعات نادرست و جعلی بسیاری خواهیم بود].

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا از نشریه فارن‌پالیسی؛ اندازه و گستردگی دروغ‌های منتشر شده در ماه‌ها و روزهای قبل از روز برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده چه از نظر میزان و مقیاس این دروغ‌ها و چه از نظر خلاقیت و تخیلی که در تولید آن‌ها به کار رفته بود، خیره‌کننده بود. در حقیقت همان‌طور که جن ایسترلی رئیس آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت می‌گوید «در این روزها به میزان بی‌سابقه‌ای اطلاعات نادرست» منتشر شد.

رای‌دهندگان در این روزها مستمرا با ویدئوهایی مواجه می‌شدند که به عنوان گزارش‌های نهادهایی مانند اف‌بی‌آی یا شبکه‌هایی مانند سی‌بی‌اس از وجود تهدیدات امنیتی خبر داده یا درباره احتمال تقلب در آرای رای‌دهندگان هشدار می‌دادند و این در حالی است که طرف مقابل هم ویدئوهایی دروغ درباره تقلب در برگه‌های پستی به نفع یا با هدف نابودی دونالد ترامپ نامزد جمهوری‌خواه ریاست جمهوری منتشر می‌کرد و یا این که در داستان‌هایی حیرت‌انگیز ادعاهایی در حد و اندازه رای دادن یک مهاجر هائیتی در دو حوزه رای‌گیری مختلف مطرح می‌کرد.

در این میان جعل و تحریف درباره کامالا هریس نامزد دموکرات‌ها و معاون حال حاضر رئیس‌جمهور نیز بی‌شمار بود و انگار از چاهی به ظاهر بی‌انتها و بی‌پایان سرچشمه می‌گرفت- که البته در میان‌شان ادعاهای نادرستی مانند دست داشتن کامالا هریس در یک حادثه بزن‌دررو و نیز روابط نزدیک او با پدوفیل محکوم بدنامی چون جفری اپستین بیشتر توی چشم آمدند. این کارزارهای مبتنی بر اطلاعات نادرست حتی در قیاس با کمپین‌های پیش از انتخابات نیز که موضوعات و اطلاعات جعلی و نادرستی در ارتباط با مهاجران هائیتی، تلاش‌های امدادی دولتی در واکنش به طوفان و مواردی از این دست را شامل بود، در سطحی بالاتر جریان داشتند و حتی می‌توان گفت که کارزارهای اطلاعات نادرست را به نوعی به سطح اشباع رسانده بودند.

با این حال، این فضای مبتنی بر فعالیت ماشین‌های تولید اطلاعات نادرست یکی دو شب قبل از روز برگزاری انتخابات 5 نوامبر، به طور ناگهانی انگار روغن‌کاری شد و سرعت بیشتری گرفت. ترامپ از رای‌دهندگان خود خواسته بود که چنان پیروزی بزرگی به دست آورند که حتی تقلب هم نتواند جلوی آن را بگیرد- که در واقع اشاره به همان دروغ همیشگی خودش داشت که همواره در این سال‌ها گفته بود که پیروزی در انتخابات 2020 از او ربوده شده است. رای‌دهندگان هم در پاسخ به درخواست ترامپ این پیروزی را به دست آوردند. این آغاز دور دیگری از فریب و تقلب بود که مشخص است در سال‌های آینده هم ادامه خواهد داشت…

متن کامل این مطلب را در نشریه فارن‌پالیسی بخوانید