شناسهٔ خبر: 70142284 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

آغاز پویش ملی تغذیه سالم در استان البرز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز از آغاز پویش ملی تغذیه سالم از ۱۷ آذرماه در استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش جام جم البرز،شهرام صیادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز با بیان آغاز پویش ملی تغذیه سالم در استان البرز همزمان با سراسر کشور از ۱۷ آذر ماه گفت: این پویش با شعار روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم تا ۳۰ آذر ماه ادامه خواهد داشت و سعی می‌شود در این پویش به خانواده‌ها در انتخاب روغن سالم آگاهی بیشتری بدهیم.
صیادی ادامه داد: درسبد غذایی مطلوب ایرانی انتظار می‌رود ۲۶ درصد انرژی روزانه از چربی وروغن تامین شود به عبارتی حداکثر ۴۰ گرم درروز که معادل ۳۶۰ کیلو کالری می‌باشد.
وی افزود: مصرف زیاد روغن و استفاده از روغن‌های جامد و حیوانی برای سلامتی افراد مضر و سکته‌های قلب و عروقی را به همراه دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز تاکید کرد: مناسب‌ترین روغن‌ها برای پخت و پز روغن کانولا، روغن مخلوط و روغن زیتون می‌باشد.
وی با بیان اینکه بهتر است برای حفظ سلامتی از غذا‌های سرخ کرده کمتر استفاده شود گفت: برای سرخ کردن توصیه می‌شود از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز خاطر نشان کرد: خانواده‌ها بهتر است از انواع دیگر روغن به ویژه روغن کانولا، روغن مخلوط، روغن زیتون و کنجد در سبد غذایی خود استفاده کنند و فقط به استفاده از روغن ذرت یا آفتابگردان اکتفا نکنند.
صیادی خاطر نشان کرد: اسید چرب ترانس یکی از اسید‌های مضر برای سلامتی است و باید روغن‌هایی مصرف کرد که اسید چرب کمتری داشته باشند در واقع سالانه بیش از ۲۷۸ هزار مرگ در جهان به دلیل مصرف چربی ترانس که شریان‌ها را مسدود کرده و باعث خطر حمله قلب و عروقی شده، رخ می‌دهد.