«کمال هادیانفر» امروز (یکشنبه) در جلسه با نمایندگان انجمن جانبازان نخاعی ایرانیان با تاکید بر ضرورت داشتن نگاه جدی به مبلمان شهری در خصوص جانبازان و توانخواهان اظهار داشت: باید شرایطی به وجود آید تا اخلالی در زندگی روزمره جانبازان و توانخواهان در هنگام عبور و مرور وجود نداشته باشد.
وی با توجه به اینکه بخشی از خدمات ارائه شده به جانبازان در ید وزارت راه و شهرسازی و شرکتها و سازمانهای تابعه قرار دارد و برخی دیگر توسط بخش خصوصی ارائه میشود، گفت: مجموعه وزارت راه و شهرسازی بحث تکریم جانبازان را مطالبه میکند و در اولویت قرار میدهد.
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی خاطرنشانکرد: به منظور تسهیل استفاده و بهرهمندی جانبازان از امکانات و نیز ارائه خدمات مطلوبتر به این عزیزان، به سازمان راهداری و حملونقل جادهای برای مناسب سازی مجتمعهای خدماتی-رفاهی بین راهی، به شرکت راهآهن برای ارائه خدمات مضاعف و به شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران برای ارتقا سطح خدمات خارج از CIP ابلاغیههای جداگانه تهیه و ارسال میشود.
در ادامه این جلسه، «منصور احمدلو» مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور ایثارگران به تشریح ظرفیتهای این وزارتخانه و شرکتها و سازمانهای تابعه برای ارائه خدمات به جانبازان و توانخواهان پرداخت و گفت: اینکه نمایندگان انجمن جانبازان نخاعی ایرانیان یک روز قبل از سوم دسامبر مصادف با روز جهانی توانخواهان سخاوتمندانه در این جلسه حاضر شدند و مشکلات جانبازان و توانخواهان را به عنوان مطالبه شهروندی مطرح کردهاند را توفیق الهی میشماریم.
وی یادآور شد: آنچه باید به جد پیگیری شود، نخستین مصوبه حوزه فرهنگی مبنی بر نمادسازی در پایانهها، ایستگاهها، فرودگاهها و ترمینال هاست؛ زیرا هزاران شهید از همین اماکن به جبهههای حق علیه باطل اعزام شدند.
در ادامه نمایندگان انجمن جانبازان نخاعی ایرانیان به تشریح مشکلات و دغدغههای موجود برای تردد و جابهجایی در مبادی مانند پایانههای برون شهری و مجتمعهای خدماتی-رفاهی بین راهی، ترمینال فرودگاهها و ایستگاههای قطار پرداختند و پیشنهادات خود را برای بهبود و ارتقا خدمات ارائه کردند که به سمع و نظر مشاور امور ایثارگران و معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی رسید.