محمد روحانی مقدم امروز ۱۱ آذر با حضور در جهاددانشگاهی در دیدار با رئیس و مدیران جهاددانشگاهی استان اظهار کرد: در حال حاضر سه اندیشکده موضوعی گردشگری و کویر با دانشکده گردشگری دانشگاه سمنان، اندیشکده انرژی با مدیریت و محوریت دانشگاه دامغان و دانشکده موضوعی نانوکامپوزیتها با محوریت دانشگاه فنی مهارت در سطح استان فعالیت دارند.
وی به لزوم ایجاد تعامل و همافزایی بیشتر بین نیروهای انقلاب در سطح استان پرداخت و افزود: باید از توان و ظرفیت اساتید نخبه و بسیجی در راستای شناسایی و حل مسائل و مشکلات بومی استان بهره بگیریم.
مسئول سازمان بسیج اساتید استان از بسیج اساتید به عنوان یک نهاد تسهیلگر نام برد و تصریح کرد: بسیج اساتید استان میتواند به بهبود و ارتقای ارتباط بین نهادها در سطح استان کمک کند.
تمجید از فعالیتهای پژوهشی - فناورانه جهاددانشگاهی استان سمنان
وی با تمجید از فعالیتهای پژوهشی - فناورانه جهاددانشگاهی استان سمنان به بازدید از محصولات و دستاوردهای این نهاد انقلابی پرداخت و گفت: توانمندیهای جهاددانشگاهی استان باعث خرسندی و شعف همه دوستداران انقلاب است.
روحانی مقدم ادامه داد: جهاددانشگاهی استان علیرغم برخی سنگاندازیها و بیمهریها، از جمله دستگاههای پای کار انقلاب در استان بوده و دستاوردهای این نهاد گویای این است که با قوت در راستای حل مسائل و مشکلات استان گام برمیدارد.
وی با بیان اینکه بسیج اساتید می تواند به عنوان حلقه واسط عمل کند گفت: این سازمان میتواند ضمن تسهیل در حضور جهاددانشگاهی استان در دانشگاه ها، توانمندی های موجود در این نهاد انقلابی را به دانشگاهها معرفی کند.
وی با بیان اینکه زمینههای خوبی برای همکاری جهاددانشگاهی و بسیج اساتید استان وجود دارد اضافه کرد: حضور موثر سازمان بسیج اساتید در همه دانشگاه های استان زمینه های خوبی برای ارتقای سطح همکاری ها بین دو نهاد انقلابی جهاددانشگاهی و سازمان بسیج اساتید فراهم کرده که باید از آن بهره بگیریم.
وجود ۱۲ کانون بسیج اساتید در دانشگاههای استان
مسوول سازمان بسیج اساتید استان سمنان از فعالیت ۱۲ کانون بسیج اساتید در دانشگاههای مختلف استان خبر داد و گفت: اساتید زیادی با تخصصهای متعدد و متنوع با مجموعه بسیج اساتید استان همکاری دارند. لذا با توجه به تعدد تخصص اعضای بسیج اساتید استان، بستر مناسبی برای همکاری بیشتر با مجموعه جهاددانشگاهی در سطح استان وجود دارد.
روحانی مقدم از وجود سه اولویت مهم در بسیج اساتید استان خبر داد و اظهار کرد: نخستین اولویت بسیج اساتید انسجام بخشی و تعالی سازمانی است.
وی افزود: دوستان دغدغهمند زیادی در قالب گروههای حل مسئله در سازمان بسیج اساتید سازماندهی شدند و خوشبختانه انسجامبخشی خوبی در این حوزه در استان وجود دارد.
وی از جهاد تبیین و امیدآفرینی به عنوان اولویت دوم بسیج اساتید در این استان نام برد و گفت: جهاددانشگاهی استان میتواند در این بخش کمک زیادی به سازمان بسیج اساتید کند.
آمادگی بسیج اساتید استان برای ایجاد دفتر در جهاددانشگاهی
مسوول سازمان بسیج اساتید استان سمنان ادامه داد: ارتقای کارآمدی نظام حمکرانی از دیگر اولویتهای مهم سازمان بسیج اساتید است که در این راستا هستههای اندیشهورز و کارگروههای متعددی با رویکرد مسئلهمحوری در مجموعه ایجاد شده است.
این فعال دانشگاهی کمک به نظام حکمرانی را از وظایف همه دستگاهها برشمرد و خاطرنشان کرد: باید در کنار همه مسوولان ملی و محلی به حل مسائل و مشکلات مبتلابه استان و کشور باشیم.
وی از آمادگی بسیج اساتید استان برای ایجاد دفتر در جهاددانشگاهی استان خبر داد و تصریح کرد: ایجاد این دفتر میتواند بستر را برای افزایش سطح همکاریها بیش از پیش فراهم کند.
مسوول سازمان بسیج اساتید استان سمنان تاکید کرد: باید از ظرفیتهای موجود در دانشگاهها و وضعیت انبوه نخبگانی استفاده کرد. خوشبختانه در حال حاضر هیات های اندیشه ورز بسیج اساتید در کنار مسوولان شهرستانی و استانی به حل مشکلات کمک و ایدههای مختلف را مطرح و به مسوولان ذیربط منتقل میکنند.
روحانیمقدم با اشاره به اینکه اساتید صاحبنظر زیادی در استان وجود دارد گفت: بسیج اساتید استان به عنوان یک نهاد تسهیلگر میتواند به ایجاد ارتباط بهتر بین دستگاهها و خصوصا ایجاد ارتباط بین جهاددانشگاهی و دیگر دستگاههای استان کمک کند. ضمن اینکه میتوانیم در زمینه تجاریسازی محصولات نیز یاریگر جهاددانشگاهی در استان باشیم.
وی با اشاره به پتانسیل بالای جهاددانشگاهی در حوزه های آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و فناورانه بر ضرورت بهره گیری دیگر دستگاه ها از این ظرفیت کم نظیر تاکید کرد.
انتهای پیام