به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «میثم نصر» امروز (یکشنبه) در جریان بازدید خبرنگاران از روند تولید برق در نیروگاه پرند مپنا افزود: گرچه اصلاح تعرفه همه مشکل نیست اما نقش مهمی دارد و می تواند گام مثبتی برای رفع ناترازی محسوب شود.
مدیرعامل شرکت نیروگاه سیکل پرند مپنا با بیان اینکه ناترازی برق از سال ۱۳۹۲ شروع شد و در سال ۱۴۰۲ شدت گرفت، خاطرنشانکرد: اختلاف تقاضای پیک و قدرت تامین در لحظه اوج در سال ۱۴۰۲ به بیش از ۱۲ هزار و ۴۰۰ مگاوات رسید.
نصر گفت: اگر این روند تداوم یابد، میزان ناترازی برق در سال های آتی بیشتر خواهد شد.
وی اضافهکرد: امسال در مردادماه میزان ناترازی برق به بیش از ۱۶ هزار مگاوات رسید که بسیار بد بود.
مدیرعامل شرکت نیروگاه سیکل پرند مپنا خاطرنشانکرد: عرضه کم برق و تقاضای زیاد آن دو دلیل اصلی در بروز ناترازی است که برای کاهش آن باید به هر دو بخش توجه کرد.
نصر با بیان اینکه نیروگاه های گروه صنعتی مپنا ۱۰.۸ درصد تولید برق کشور را برعهده دارند، گفت: نیروگاه سیکل پرند به تنهایی ۲.۵ درصد از سهم تولید برق کشور را انجام می دهد.
وی دلیل این امر را بازده بالای این نیروگاه و نیز سیکل بودن آن دانست و خاطرنشانکرد: ظرفیت نامی تولید برق این نیروگاه یکهزار و ۵۸۰ مگاوات است.
مدیرعامل شرکت نیروگاه سیکل پرند مپنا ادامهداد: واحدهای گازی نیروگاه پرند، شامل چهار توربین MAP۲B ۱۸۵.۵ مگاواتی ارتقا یافته مپنا و ۲ توربین T۹۰-MGT۷۰ ۱۸۰.۵ مگاواتی ارتقا یافته مپنا و واحدهای بخار شامل سه توربین Type E ۱۵۹ مگاواتی ساخت مپنا است.
ادامه دارد ....