شناسهٔ خبر: 70034561 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

زرده‌های تخم‌مرغ سیاه شدند؛ اما چرا؟(+عکس)

رنگ زرده تخم‌مرغ از تغذیه مرغ تأثیر می‌گیرد. رژیم غذایی غنی از کاروتنوئیدها زرده‌ای نارنجی و تیره می‌سازد، درحالی‌که سبزیجات و دانه‌ها زرده‌هایی سبز و قهوه‌ای ایجاد می‌کنند. زرده نشان‌دهنده سلامت مرغ است.

صاحب‌خبر -

 تخم‌مرغ‌ها، با وجود تفاوت در رنگ پوسته و زرده، نمایشی از شرایط زندگی و تغذیه مرغ‌هایی هستند که آن‌ها را تولید می‌کنند.رنگ زرده تخم‌مرغ می‌تواند طیفی از زرد کمرنگ تا نارنجی تیره و حتی رنگ‌های خاص مانند سبز، قهوه‌ای یا سیاه داشته باشد که نشان‌دهنده ویژگی‌های رژیم غذایی و سلامت مرغ‌ها است.

رنگ زرد و نارنجی زرده:

زرده‌های تخم‌مرغ سیاه شدند؛ اما چرا؟

به گزارش رازبقا، رنگ زرده به کاروتنوئیدهای موجود در غذای مرغ بستگی دارد. مصرف گیاهانی که حاوی رنگدانه‌های زرد-نارنجی مانند ذرت، هویج یا شبدر هستند، منجر به زرده‌های نارنجی‌تر می‌شود. در مقابل، رژیم غذایی مبتنی بر گندم یا غذاهایی با رنگدانه کمتر، زرده‌های زرد روشن تولید می‌کند.

رنگ سبز زرده:

زرده‌های تخم‌مرغ سیاه شدند؛ اما چرا؟

این رنگ به‌دلیل مصرف گیاهان غنی از کلروفیل یا رنگدانه‌های خاص مانند اسفناج و کاهو ایجاد می‌شود. ترکیب رنگدانه‌های زرد و سبز در غذای مرغ منجر به تولید زرده سبز می‌شود. به گزارش راز بقا نژاد برخی مرغ‌ها نیز ممکن است به طور طبیعی زرده‌هایی با این رنگ تولید کنند.

رنگ قهوه‌ای زرده:

زرده‌های تخم‌مرغ سیاه شدند؛ اما چرا؟

مرغ‌هایی که در محیط‌های آزاد با رژیم غذایی متنوعی شامل سبزیجات، دانه‌ها و حشرات تغذیه می‌شوند، اغلب زرده‌هایی با رنگ قهوه‌ای تولید می‌کنند. به گزارش راز بقا این رنگ به‌خصوص در برخی نژادهای خاص مرغ بیشتر دیده می‌شود.

رنگ سیاه زرده:

زرده‌های تخم‌مرغ سیاه شدند؛ اما چرا؟

این رنگ بسیار نادر است و می‌تواند نتیجه شرایط خاص مانند تغذیه خاص، وجود باکتری‌ها یا تغییرات محیط پرورش باشد. همچنین، این رنگ ممکن است نشان‌دهنده مشکلات سلامتی مرغ باشد و نیاز به بررسی دقیق دارد.