به گزارش مفدا مشهد، به همت اداره مشاوره سبک زندگی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد سومین جلسه گروه درمانی برگزار شد. درطول این جلسه افراد گروه سعی در آشنایی با احساسات و دلیل به وجود آمدن اضطراب های خود شدند.
هادی رحمانی روانشناس دانشگاه علوم پزشکی در این خصوص گفت: هر کدام از ما بر اساس نیاز ها و کمبود های زندگی شخصی خودمان معناهایی را استنباط میکنیم که شاید معنای درست و مناسبی نباشد. شاید برای برای پیدا کردن معنی زندگی پاسخ به سوال هایی از قبیل چه کارهایی در زندگی برای ما ارزشمند است؟چه افرادی در زندگی ما مهم هستند؟ چه چیزی مرا شاد یا غمگین می کند؟ و سوالات از این قبیل، باعث مقداری هموارتر شدن راه برای پیدا کردن رسالت خود شود.
وی افزود: راهکار هایی که اعضای گروه به یکدیگر می دهند از سری کارهایی است که در گروه بصورت برجسته انجام می شود و باعث می شود افراد راهکار هایی که برای خود اثربخش بوده اند را به دیگران نیز ارائه دهند و این موضوع باعث افزایش همدلی بین افراد حاضر در گروه می شود.
به وجود آمدن احساس همدلی در افراد از مهمترین اهداف هر گروه درمانی با هر گرایشی است که اعضاء بتوانند موضوعات گوناگون را از دیدگاه یکدیگر ببینند تا توانند احساس درک متقابل با یکدیگر را بدست آورند.