به گزارش ایرنا از روابط عمومی ادارهکل شیلات هرمزگان، مسعود بارانی روز شنبه در نشست با جامعه صیادی شهرستان جاسک اظهار کرد: شهرستان جاسک سالانه افزونبر ۵۵ هزار تن از میزان صید استان هرمزگان را به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به اهمیت صید و صیادی و جایگاه فعالیت صیادی در شهرستان جاسک، بیان کرد: صید و صیادی یکی از محورهای اساسی توسعه و اشتغال در شهرستان جاسک است و تثبیت اشتغال صیادان در حوزه صیادی نیازمند حمایت از صیادان زحمتکش است.
مدیرکل شیلات هرمزگان یادآور شد: شهرستان جاسک با فعالیت در زمینههای تکثیر میگو، پرورش ماهیان دریایی در قفس، برخورداری از مزرعههای پرورش میگو، فعالیتهای صید و صیادی، دسترسی به آبهای آزاد و بین المللی برای صیادی به منطقهای ویژه در فعالیتهای شیلاتی تبدیل شده است.
بارانی، مقابله با صید و صیادی غیرمجاز در راستای صید و صیادی اصولی و پایدار، سرعت بخشی و ارتقا در خدمات دهی به جامعه صیادی، پیگیری و حل مسائل، مشکلات و موانع تولید در حوزه صید و صیادی، ساماندهی بنادر و مراکز تخلیه صید، ارتقای ایمنی، تکمیل و تجهیز بندر صیادی گوگسر و کوه مبارک، ایجاد مراکز خدماتی مانند فروشگاه در بنادر صیادی، همکاری تعاونیهای صیادی در شناسایی و برخورد با متخلفان صید و صیادی غیرمجاز، برخورد قاطع با متخلفان غیرمجاز صید توسط حفاظت منابع آبزیان شیلات با همکاری مجموعه شورای تامین شهرستان را از مهمترین موضوعات مطرح شده در این نشست عنوان کرد.
جاسک یکی از ۶ شهرستان بندری هرمزگان است که به علت واقع شدن در انحنای جغرافیایی استان و مجاورت با دریایی مَکُران و تنگه هرمز همواره دارای اهمیت بوده و در فاصله ۳۰۰ کیلومتری شرق بندرعباس واقع شده است.
شهرستان جاسک به علت نزدیکی به دریای عمان و اقیانوس هند، یکی از قطبهای مهم تولید و استحصال ماهی در جنوب کشور محسوب می شود.
استان هرمزگان با دارابودن بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز دریایی از سواحل شرق استان (جاسک) در دریای عمان تا سواحل نیلگون خلیجفارس در شرق استان (پارسیان) و برخورداری از جزایر ۱۴ گانه خلیجفارس، یکی از مهمترین و راهبردیترین استانهای ایران است که از جاذبههای منحصر به فردی چون جنگلهای بیهمتای حرا و مرغوبترین مروارید جهان و دهها اثر تاریخی و طبیعی برخوردار است.