به گزارش جام جم آنلاین، رییس سازمان صدا و سیما در سفر به شیراز در بازدید از بخشهای مختلف موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام ضمن تقدیر از فعالیت های ارزنده ای که توسط مؤسسه ISC برای رصد جایگاه علمی و فناوری جمهوری اسلامی در سطح ملی و بین المللی می شود اظهار داشت: روند و فرایند رشد علمی کشور در شاخص های مختلف از ابتدای انقلاب اسلامی بسیار بالا بوده است و به نمایش گذاشتن چهره علمی کشور در مجامع بین المللی بسیار حائز اهمیت است چرا که همواره افتخارات بسیاری را آفریده است.
دکتر جبلی اظهار داشت: از ظرفیت صدا و سیمای ملی و مراکز استان ها در عرصه ملی بیش از پیش باید استفاده شود و با توجه به استقرار مؤسسه ISC در استان فارس، مرکز فارس باید از این مزیت بهره لازم را برای تولید برنامه های علمی وفناوری با محوریت مؤسسه ISC ببرد و این مرکز باید تبدیل به شاخص تولید برنامه های علمی و فناوری ملی در سطح کشور شود.
رئیس رسانه ملی گفت: این موسسه علمی یک فرصت برای مطالبهگری شاخصهای علم و فناوری در کشور است.
دکتر جبلی افزود: موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)به ما نشان میدهد که هرگاه کشورمان در رتبه علمی و فناوری در جهان افت کرد با مطالبهگری در یک برنامه رسانهای به بیان نقاط ضعف و چرای آن بپردازیم.
وی با بیان اینکه یکی از نقشهای مهم رسانه مطالبهگری است گفت: مطالبهگری ما بر اساس سندهای قانونی انجام میشود وخارج از سلیقههای فردی است.
رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: باید با فرهنگ سازی، ثمره دانش، علم و پیشرفت علمی کشور در تمامی عرصه ها را به عموم مردم نشان دهیم تا آنها نیز حلاوت این پیشرفت ها را بچشند.
وی ادامه داد: از دیگر موضوع های مهم رسانه، بحث تولید برنامه های سرگرمی و سریال ها است که تولید این برنامه ها به رسوخ موضوع های فرهنگی به ذهن افراد جامعه کمک می کند.
دکتر جبلی با اشاره به اینکه جهشهای علمی و فناوری در کشور به خوبی بیان و ثبت نشده است افزود: پیشرفتهایی در گذشته داشتهایم اما نسل جدید از رشد شاخصهای علمی و فناوری بیاطلاع است.
وی ادامه داد: مقایسه علمی ما همواره با کشورهای اسلامی بوده در حالی که ما در حوزه علمی و فناوری فراتر از این کشورها پیشرفت داشتهایم.
رییس رسانه ملی درخصوص سند همکاری صدا و سیما و موسسه Isc بیان کرد: سند راهبردی-عملیاتی همافزایی سازمان صداوسیما و مؤسسه ISC از اهمیت ویژه ای برخوردار است و امید است این سند هر چه زودتر عملیاتی شود.