جهان صنعت نیوز، علی نمازی مسئول ستاد عمره مدینه با بیان اینکه هر روز ۱۰۳۰ نفر زائروارد مدینه می شوند گفت: روزانه ۴ پروار داریم که ۲ هواپیما از تهران و ۲ هواپیما هم از شهرستان ها مستقیما به جده پرواز می کنند.
وی مدت حضور زائران حج عمره را ۱۰ شب عنوان کرد و گفت: زائران سرزمین وحی ۵ شب در مدینه می مانند و ۵ شب هم در مکه حضور دارند.
نمازی درباره تغذیه زائران هم گفت: طبخ غذای زائران در مدینه به صورت متمرکز در آشپزخانه زین با حضور ۲۸ خادم ایرانی انجام می شود و روزانه در هر وعده ۵۱۰۰ پرس غذا طبخ می شود.
وی با بیان اینکه در هر سه وعده غذای گرم طبخ می شود گفت: هر روز صبح علاوه بر صبحانه های سرد که در فهرست همه رستوران های هتل ها قرار دارد یک نوع صبحانه گرم هم مثل عدسی، املت، فرنی، لوبیا، حلیم و … طبخ می شود و به هتل ها ارسال می شود.
مسئول ستاد عمره مدینه افزود: فهرست وعده های غذایی زائران، کاملا ایرانی است و شامل کباب کوبیده، مرغ، ماهی، ماهیچه و سایر غذاهای ایرانی می شود.
وی با بیان اینکه مجموع روزانه ۱۵ هزار و ۳۰۰ پرس غذا در آشپزخانه مرکزی زین پخت می شود گفت: این غذاها در ساعت های مشخص آماده و به هتل هایی که ایرانیان در آنها اسکان یافته اند توزیع می شود .
نمازی تعداد زائرانی که تا امروز وارد مدینه شده اند بیش از ۶۱ هزار نفر عنوان کرد و افزود: این زائران با ۴۰ پرواز مستقیم از ایران به مدینه و ۱۹۶ پرواز از ایران به فرودگاه جده به سفر عمره مشرف شده اند.
وی با بیان اینکه اکنون ۵۱ کاروان در مدینه به سر می برند گفت: این زائران در ۱۴ هتل مختلف در مدینه اسکان داده شده اند و از خدمات تغذیه، اسکان و حمل و نقل بهره مند شده اند.
منبع: تسنیم
∎