شناسهٔ خبر: 69992247 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

اجتماع فریاد خاموش دختران و مادران تکابی برگزار شد

جمعی از دختران و مادران تکابی در اجتماعی خود جوش با اهدای عروسک و لباس با کودکان معصوم غزه ابراز همدردی کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در این آئین که در مصلی بقیة الله الاعظم (عج) تکاب برگزار شد مادران و دختران تکابی ضمن ابراز همدردی با مادران و کودکان غزه، هدایای خود را در پویشی مهرورزانه تقدیم مادران و کودکان غزه‌ای کردند.

کودکان تکابی با راه اندازی ایستگاه نقاشی مظلومیت کودکان غزه و تصاویری از اتحاد آنان و قدس شریف را به تصویر کشیدند.

کودکان و مادران تکابی بااهدای عروسک و لباس گرم پشتیبانی خود را از کودکان و مادران غزه‌ای اعلام داشته و پیروزی نهایی آنان و نابودی رژیم صهیونیستی را خواستار شدند.

کودکان و جوانان این شهرستان اعلام نمودند: تا پیروزی نهایی مردم مظلوم غزه در کنار آنان خواهند بود و انشاء الله نماز پیروزی را بزودی در قدس شرف اقامه خواهند کرد.