شناسهٔ خبر: 69975184 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس فدراسیون دوومیدانی:

دوومیدانی می‌تواند ورزش ایران را تکان بدهد

رئیس فدراسیون دوومیدانی گفت: معتقدم اگر قرار است ورزش ایران تکانی بخورد، دوومیدانی می‌تواند این‌کار را بکند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایسنا، احسان حدادی امروز(هفتم آذر) در مجمع سالیانه هیات دوومیدانی استان کرمانشاه، بااشاره به ۳۰ سال سابقه حضورش در دوومیدانی ایران، اظهارکرد: اکنون هم آبرویم را گذاشته‌ام و به عنوان رئیس فدراسیون وسط آمده‌ام، درحالیکه می‌توانستم استراحت کنم و یا برای خودم به کارهای اقتصادی بپردازم. 

وی به حواشی که اخیرا با آن مواجه شده نیز اشاره‌ کرد و گفت: هرکس که بخواهد کار کند، او را می‌زنند. من سالها در خارج از کشور زندگی و به صورت حرفه‌ای ورزش کرده‌ام، اما امروز به این نتیجه رسیده‌ام که حضورم در دوومیدانی می‌تواند برای این رشته خیر و برکت به همراه بیاورد، کما اینکه دوومیدانی برای من خیر و برکت داشت و به واسطه این رشته به جایگاه کنونی رسیده‌ام. حالا نیز می‌خواهم اتفاقی که برای خودم در دوومیدانی افتاد را برای آن رقم بزنم و این رشته را به جایگاه خوبی برسانم. 

رئیس فدراسیون دوومیدانی در ادامه با بیان اینکه دوومیدانی رشته سختی است و نتیجه گرفتن در آن بدون امکانات هم سخت‌تر است، افزود: درحالی دغدغه ورزشکاران ما پیست تارتان و وزنه و... است که در دنیا این مسائل دیگر اولویت‌های ورزشکاران نیست.

وی افزود: زمانی که برای بازی‌های آسیایی به چین رفتیم، در فاصله‌ای به شعاع حدود پنج کیلومتر ۳۲ پیست تارتان وجود داشت‌، درحالیکه در کشورمان جمعا ۳۲ پیست تارتان استاندارد وجود ندارد. برای همین است که چین در این مسابقات تعداد مدال‌های زیادی را می‌گیرد و ما اینگونه نیستیم. 

حدادی در ادامه در پاسخ به درخواست یکی از اعضاء حاضر در مجمع برای توجه بیشتر به برگزاری مسابقات رده سنی نوجوانان، گفت: حدود ۴۰ سال است که مدام مسابقات رده سنی نوجوانان را برگزار می‌کنیم، اما این مسابقات تاکنون چه خروجی داشته و چند استعداد پیدا شده و اکنون کجا هستند. متاسفانه زمانی که این مسابقات برگزار می‌شود، پس از مسابقه ورزشکار راه خود را می‌رود و فدراسیون هم راه خود را و به همین دلیل هم این مسابقات چندان نتیجه بخش نبوده است، لذا ما برنامه‌ریزی کردیم تا مسابقات نوجوانان قهرمانی کشور را در قالب مسابقات نخبگان برگزار کنیم و در این رابطه از سطح شهرستان‌ها تا کشور باید تعداد مسابقات را افزایش دهیم و نخبگان به مرحله کشوری راه پیدا کنند. 

وی با تاکید براینکه برگزاری مسابقه برای ورزشکاران دوومیدانی بسیار حیاتی است، گفت: اعتقاد دارم که دوومیدانی باید مسابقه داشته باشد. خود من در یک بازه زمانی سه ماهه حدود ۳۰۰ ساعت را در هواپیما بودم و مدام از این کشور به آن کشور برای مسابقه می‌رفتم، چراکه خاصیت دوومیدانی مسابقه دادن است، اما متاسفانه در حال حاضر هم ورزشکاران و هم مربیان ما از مسابقه فراری هستند. یکی می‌گوید پاهایش درد می‌کند، یکی می‌گوید قلبش درد می‌کند، یکی می‌گوید پدرش مریض است و همین می‌شود که نتیجه‌ای نمی‌گیریم. 

رئیس فدراسیون دوومیدانی یادآورشد: در این راستا برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا تعداد مسابقات را افزایش دهیم و تمام هیات‌های استانی باید مجاب شوند که سالی ۱۰ تا ۱۵ مسابقه را در شهرستان‌ها برگزار کنند. از آنجایی هم که تعداد رشته‌های زیرمجموعه دوومیدانی زیاد است، می‌توان تمام رشته‌های پرتابی را در یک شهرستان، رشته‌های پرش طول را در شهرستان دیگر و ... برگزار کرد. 

وی در ادامه با بیان اینکه وضعیت زیرساختی دوومیدانی در ایران نسبتا خوب است، عنوان کرد: شما نگاه کنید که هندی‌ها و پاکستانی‌ها کجا تمرین می‌کنند، اما در ایران، ورزشگاه انقلاب بهترین کمپ برای تیم‌های ملی دوومیدانی در آسیاست. هیچ کشوری در آسیا از نظر زیرساختی، امکانات، رفاهیات و تغذیه وضعیت ورزشگاه انقلاب ما را ندارد، ولی ما به درستی از این ظرفیت استفاده نکرده‌ایم‌. برای نمونه فدراسیون کشتی به گونه‌ای جایگاه خانه کشتی را بالا برده که بسیاری برای دیدن آن صف می‌کشند و باید برای دوومیدانی هم این اتفاق بیافتد. 

وی با بیان اینکه دوومیدانی در دنیا رشته‌ای قوی است و در کشورمان هم به این نتیجه رسیده‌اند که باید به رشته‌های پایه اهمیت بدهند، گفت: برای مسابقات المپیک و بازی‌های آسیایی تمام امید ما به دو رشته کشتی و تکواندو است و باید دست به دعا شد که این دو رشته مدال آوری کنند، درحالیکه معتقدم اگر قرار است ورزش ایران تکانی بخورد، دوومیدانی می‌تواند این‌کار را بکند.

وی اضافه کرد: ایران می‌تواند در مسابقات بازی‌های آسیایی در رشته دوومیدانی ۳۰ مدال کسب کند. همانطور که کشورهایی مانند هند از پنج مدال در این رشته به ۲۹ مدال رسیده‌اند. 

رئیس فدراسیون دوومیدانی در ادامه به مشکل زیرساخت‌های این رشته در استانها نیز اشاره کرد و گفت: معتقدم در مرکز هر استان باید یک یا دو پیست تارتان استاندارد وجود داشته باشد و در شهرستان‌ها نیز می‌توان رشته‌های پرتابی و پرشی را که هزینه کمتری می‌خواهند، فعال کرد. 

وی با بیان اینکه یکی از اولویت‌های اصلی در فدراسیون رعایت اخلاق است، عنوان کرد: اولویت اول ما در دومیدانی اخلاق است. اگر از ورزشکاری بی اخلاقی ببینیم با او خداحافظی می‌کنیم، چراکه احترام به بزرگ‌تر و پیشکسوت برای ما بسیار مهم است. 

حدادی به اهمیت استعدادیابی در شهرستان‌ها هم اشاره کرد و گفت: هر مربی که یک استعداد ناب دوومیدانی را به فدراسیون معرفی کند و ما نیز او را تایید کنیم، به ازاء هر استعدادی که معرفی می‌کند، ۲۰ میلیون تومان جایزه می‌گیرد.

انتهای پیام