به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: ساختار اقتصادی این تسهیلات بر مبنای کشاورزی و خدمات است و این اعتبارات و تسهیلات در قالب طرحهای مشاغل خانگی، بسیج سازندگی در حوزه کشاورزی و طرحهای خویش فرمایی و کارفرمایی به متقاضیان و واجدین شرایط اعطا خواهد شد.
علی مبارکی افزود: طرحهای بسیج از جمله طرحهایی هستند که به اشتغال واقعی و پایدار منجر شدهاند به این معنی که تسهیلات اختصاص یافته یا منجر به اشتغال شده و یا اینکه به تثبیت اشتغال کمک کرده است.
وی گفت: امسال یک میلیارد و ۴۲۰ میلیون تومان اعتبار برای مشاغل خانگی جهاد کشاورزی و حدود ۵۹۰۰ میلیون تومان اعتبارات بسیج سازندگی در حوزه کشاورزی برای طرحهای خویش فرما و کارفرما که به حوزه بسیج معرفی شده اند با دوره پرداخت طولانی مدت اختصاص یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: عمدهی اعتبارات مشاغل خانگی در بخشهایی مانند احداث گلخانههای کوچک مقیاس، پرورش زنبور عسل، پرورش مرغ بومی، میوه خشک، تولید شیرینی و کیک خانگی بوده و اعتبارات بسیج عمدتا در حوزههایی مانند پرورش قارچ خوراکی، پرورش مرغ بومی، انتقال آب و گلخانه در نظر گرفته شده است.
مبارکی افزود: متقاضیان طرحهای مصوب برای معرفی به بسیج و بانک معرفی شده اند و پروندههای آنان جهت پرداخت تسهیلات در دست اقدام میباشد.