به گزارش مفدا دزفول، مهندس "پاپی سیاه زاده" مدیر اموردانشجویی دانشگاه، به همراه " آروین کریمی " دبیر کمیته تغذیه دانشجویان با حضور سرزده خود از نزدیک در جریان وضعیت سلف سرویس و غذای دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی قرارگرفتند.
مهندس "پاپی سیاه زاده" مدیر اموردانشجویی دانشگاه اظهار داشت: این بازدید به منظور بررسی کیفیت در حال پخت غذا،محل نگهداری مواد غذایی مورد استفاده جهت فراهم نمودن تغذیه دانشجویان به همراه با نماینده ی دانشجویان دانشگاه صورت گرفت.
در این بازدید مدیر اموردانشجویی در گفتگو با پیمانکار تغذیه دانشجویی این دانشگاه، نکاتی جهت بهبود نگهداری مواد غذایی، کیفیت پخت و خرید به موقع مواد غذایی سالم تاکید نمود.