به گزارش ایلنا، احسان عظیمی راد در تشریح دستور کار امروز کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس، افزود: در حال حاضر حدود ۸ هزار و ۵۰۰ هزار دانش آموز ایرانی در مدارس خارج از کشور مشغول به تحصیل هستند و حدود ۸۰ مدرسه ایرانی خارج از مرزهای کشور وجود دارند که وظیفه تعلیم و تربیت دانش آموزان را بر عهده داشته، اما همین تعداد با مشکلات و چالشهایی روبرو هستند.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه میزان مدارس خارج از کشور به تعداد دانش آموزان مقیم در خارج بسیار اندک است، اظهار داشت: تعداد مدارس ایرانی که در خارج از کشور به دانش آموزان خدمات ارائه میدهند بسیار کم است و همچنین در حوزه اعزام معلم به لحاظ کمی و کیفی با مشکلاتی مواجه هستیم .
وی در ادامه یادآور شد: در نشست امروز با توجه به گزارشی که ارائه شد، نوسازی مدارس فرسوده خارج از کشور در شرایط مطلوبی قرار ندارد و این موضوع چالشی بین المللی محسوب میشود، موضوع آموزش مجازی در مدارس خارجی ایرانی از مباحث دیگری بود که به صورت ویژه به آن پرداخته شد.
سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: مقرر شد اساسنامه و یا قانونی برای کمک به مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور در کمیسیون آموزش تدوین شود تا شاهد حل مشکلات و چالشهای این مراکز آموزشی فراتر از مرزهای ایران باشیم.