به گزارش اقتصادنیوز، هجوم سرمایه گذاران به امارات این بار بازار مسکن را هدف قرار داده است و ابوظبی شاهد افزایش تقاضا برای خرید خانه توسط مهاجرانی است که برای گذران زندگی در این شهر ترک دیار کرده اند.
براساس گزارش بلومبرگ، Aldar Properties PJSC، بزرگترین مرکز املاک ابوظبی، شاهد افزایش تقاضا برای خانههایی است که اکثریت آنها را خریداران خارجی تشکیل دادهاند.
محمد المبارک، رئیس Aldar و یکی از اعضای شورای اجرایی ابوظبی در مصاحبهای با دیوید روبنشتاین گفت که «این شرکت پیشرفتهای مهمی را نسبت به سال ۲۰۰۸ تجربه کرده است و روند توسعه این کمپانی نیز هشت برابر شده است؛ موضوعی که افزایش تعداد خریداران خارجی از آسیا و اروپا به آن کمک کرده است.»
به گفته او «سهم این شرکت از خریداران بینالمللی امسال از ۱۱ درصد در سال ۲۰۲۱ به ۳۰ درصد افزایش یافته است.»
ابوظبی ۱۰ میلیارد دلار برای جذب مهاجران و رونق گردشگری سرمایهگذاری کرده است و فارغ از موزه لووری که پذیرای گردشگران است، این روزها در حال ساخت موزه گوگنهایم است. پایتخت امارات متحده عربی همچنین میلیاردها دلار را به پارکهای موضوعی وسیع، هتلهای پنج ستاره، خانههای مجلل، مجتمعهای ورزشی و برجهای اداری گرانقیمت سرازیر میکند، زیرا حاکمان شهر به دنبال تنوع بخشیدن به اقتصاد و ارائه خدمات به غولهای مالی جهانی مانند بروان هاوارد هستند.
ابوظبی قصد دارد یک میدان کره ای بسازد، ساختاری با روکش LED گرد که برای طرفداران کنسرت های موسیقی و سایر اجراها تجربه ای بسیار فراگیر را فراهم کند؛ مکانی شبیه لاس وگاس Sphere که سال گذشته افتتاح شد و حدود ۲.۳ میلیارد دلار هزینه داشت.
مسئولان ابوظبی همچنین در نظر دارد اتاق هتلهای خود را ۶۰ درصد افزایش دهد تا بتواند تقاضای فزاینده گردشگرانی را که حتی در ماههای گرم تابستان به این شهر هجوم میآورند، برآورده کند. طبق پیش بینی ها، ابوظبی برای گسترش خدمات پذیرایی از حدود ۳۳ هزار اتاق، ظرف پنج سال آینده باید ۲۰۰ هزار اتاق بسازد؛ چرا که امارات حتی در طول ماههای تابستانی که به طور سنتی کم رونق است، -زمانی که دمای هوا به بالای ۴۵ درجه میرسد.- شاهد حضور گسترده گردشگران خارجی است و تابستان امسال شلوغ ترین تابستانی بود که از نظر تعداد گردشگر در تاریخ ابوظبی ثبت شد.
به گفته المبارک: «ابوظبی سال گذشته حدود ۵.۳ میلیون گردشگر را به خود اختصاص داده است و انتظار میرود امسال بیش از ۶ میلیون گردشگر از این شهر دیدن کنند.»
با این همه، وقت آن رسیده است تا سری به بازار ارز تهران بزنیم و از آخرین قیمت واحد پول رسمی امارات با خبر شویم.
نرخ امروز درهم امارات در بازار ۵ آذر ۱۴۰۳
درهم امارات هم امروز در جریان معاملات بازار ارز شیب صعودی قیمت را تجربه کرد و ۱۸۹۹۰ تومان قیمت خورد. هر درهم رشد ارزش ۱۱۶ تومانی را تجربه کرده است.
قیمت لیر ترکیه امروز
امروز قیمت لیر ترکیه در بازار افزایش را تجربه کرده است و با تغییر ۱۰ تومانی نسبت به روز گذشته، ۲۰۰۰ تومان نرخ گذاری و خرید و فروش شد.
قیمت امروز دینار عراق
امروز قیمت دینار عراق هم که همواره افزایش قیمت را تجربه کرد و مسیری جدیدی را در پیش روی خود دید. این اسکناس با تغییر یک تومانی نسبت به روز گذشته، ۵۳ تومان ارزش گذاری شد.
قیمت ریال عمان در بازار
ریال عمان هم امروز تسلیم جو افزایشی حاکم بر بازار ارز تهران شد و قیمت آن با رشد ۱۰۴۰ تومانی، به ۱۸۰۸۹۰ تومان رسید.
نرخ برابری ریال عمان و دلار آمریکا هم امروز در بازار به ۲.۶ رسیده است.
نرخ امروز منات آذربایجان
در میان همسایگان شمالی کشور هم روند قیمت ها نسبت به روز گذشته تفاوتی نداشت و افزایش حرف اول و آخر را زد. عصر امروز و در پایان معاملات بازار قیمت منات آذربایجان به ۴۰۸۰۰ تومان رسید که در مقایسه با روز گذشته ۲۳۰ تومان بالا رفته است.
قیمت درام ارمنستان در بازار
درام ارمنستان هم امروز به تبعیت از روند صعودی قیمت ها در بازار ارز تهران، تغییر قیمت یک تومانی را تجربه کرد و 178 تومان نرخ گذاری و معامله شد.
قیمت لاری گرجستان امروز
آخرین مقصد اروپایی دور دنیای امروز گرجستان است، در این کشور هم قیمت لاری گرجستان همچون سایر ارزهای مرور شده شیب صعودی را دنبال کرد و به 25540 تومان رسید. هر لاری 110 تومان افزایش قیمت داشته است.
نرخ بات تایلند در بازار
بات تایلند امروز خلاف جریان حاکم بر بازار تهران عمل کرد و کاهش را در پیش گرفت. هر بات نسبت به روز گذشته افت سه تومانی را تجربه کرد و عصر امروز 1997 تومان معامله شد.
قیمت رینگیت مالزی امروز
در نهایت هر رینگیت مالزی امروز در بازار ارز تهران 150 تومان گران شد و در پایان فعالیت معامله گران در عصر روز شنبه، 15590 تومان قیمت گذاری شد.
خلاصه معاملات امروز بازار ارز تهران حکایت از نوسان مثبت قیمت ها نسبت به روز گذشته دارد؛ روندی که به عقیده معامله گران ناشی از بازگشت قیمت دلار به مسیر افزایشی است.