به گزارش خبرگزاری بسیج از اندیمشک، یوسف زمانیاصل در نشست هماهنگی و برنامهریزی مراسم گرامیداشت حماسه مقاومت و پایداری مردم اندیمشک در چهارم آذر سال ۱۳۶۵ و هفته بسیج، با بیان اینکه حماسه مقاومت مردم اندیمشک در چهارم آذر در تاریخ ماندگار شده است اظهار کرد: در این روز، طولانیترین بمباران هوایی دوران دفاع مقدس در اندیمشک رخ داد و ما وظیفه داریم برای انتقال و معرفی این حماسه و رشادتها به مردم سراسر کشور تلاش کنیم تا آنها هم در جریان این حماسه قرار بگیرند.
فرماندار اندیمشک با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری فرمودند یاد شهدا کمتر از شهادت نیست افزود: در هر جایی که به بُنبست رسیدهایم، بسیج وارد شده و گره را باز کرده و اکنون با توجه به فرارسیدن هفته بسیج، ادارات باید اقداماتی از جمله آذینبندی و فضاسازی ادارات را انجام دهند.
حجتالاسلام سید کمال موسوی نیز ضمن تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت هفته بسیج و حماسه ۴ آذر تصریح کرد: از زمانی که انسان پا بر روی کره خاکی گذاشته، جنگ بین حق و باطل و نور و ظلمت وجود داشته و تا پایان حیات انسان بر کره خاکی نیز ادامه دارد و مهم این است که آدمها در کدام جبهه میجنگند.
امام جمعه اندیمشک با اشاره به اینکه همانگونه که امام راحل فرمودند جنگ ما به عنوان جنگ اسلام و کفر، جنگ حق و باطل و جنگ نور و ظلمت است عنوان کرد: حضور در جبهه حق مبتنی بر چند مؤلفه است و تشخیص حق و باطل بسیار مهم تلقی میشود.
وی بیان کرد: برخی حق و باطل را تشخیص میدهند اما حاضر به تاوان و هزینه دادن نیستند که ما باید بدانیم استقامت تا پایان این مسیر مهم است.
حجتالاسلام موسوی با بیان اینکه خوشبختانه ملت ایران اسلامی از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون خداخواهی و خداباوری خود را ادامه دادهاند اضافه کرد: اندیمشک در جنگ تحمیلی یکهزار شهید تقدیم اسلام و انقلاب کرد، در زمینه پیشتیبانی نقش مهمی داشت و در حالی که دشمن در روز چهارم آذر ۱۳۶۵ با بمباران هوایی، مردم را در این شهر مظلومانه به شهادت رساند، مردم شعار جنگ جنگ تا پیروزی سر دادند.
وی شهادت و استقامت را مایه سعادت انسان دانست و تأکید کرد: باید همواره برای برگزاری باشکوه مراسمات گرامیداشت مناسبتهای ملی و مذهبی پای کار باشیم.