شناسهٔ خبر: 69732582 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

رئیس اتحادیه نانوایان شهرستان شهرکرد:

قیمت پایین نان در چهارمحال‌وبختیاری موجب تعطیلی نانوایی‌ها شده است

رئیس اتحادیه نانوایان شهرستان شهرکرد با بیان این‌که چهارمحال‌وبختیاری پایین‌ترین قیمت نان را نسبت به سایر استان‌ها دارد، گفت: پایین بودن قیمت نان سبب تعطیلی برخی واحدهای نانوایی دولتی نیز شده‌است، اصلاح نکردن قیمت نان در سال گذشته سبب افزایش اختلاف قیمت نان استان با سایر استان‌های همجوار شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، محمدرضا غفاری ظهر امروز _پنجشنبه بیست‌وچهارم آبان_ در نشست با اصحاب رسانه، اظهار کرد: با وجود کیفیت پایین گندم استان، چهارمحال‌وبختیاری از نظر کیفیت نان در رتبه پنجم کشور است.

وی با بیان اینکه در مناطق سردسیر میزان گلوتن و پروتئین گندم پایین است، افزود: گلوتن جزئی جداناشدنی از گندم است و افرادی که نسبت به گلوتن حساسیت دارند به هیچ وجه امکان مصرف نان گندم و جو را ندارند و باید از نانی که از سایر غلات از جمله آرد ذرت و برنج تهیه شده است، استفاده کنند.

رئیس اتحادیه نانوایان شهرستان شهرکرد با اشاره به اینکه دو واحد نانوایی در زمینه پخت نان‌های رژیمی فعالیت دارند، اضافه کرد: عدم صرفه اقتصادی، سبب مهاجرت نیروهای مجرب از استان شده است که متقابلاً اُفت کیفیت نان را نیز به دنبال داشته است.

غفاری با بیان اینکه چهارمحال‌وبختیاری پایین‌ترین قیمت نان را نسبت به سایر استان‌ها دارد، خاطرنشان کرد: پایین بودن قیمت نان سبب تعطیلی برخی واحدهای نانوایی دولتی نیز شده‌است، عدم اصلاح قیمت نان در سال گذشته سبب افزایش اختلاف قیمت نان استان با سایر استان‌های همجوار شده است.

وی تصریح کرد: با وجود افزایش مقدار اجاره‌بها، باید در زمینه قیمت نان اصلاحاتی صورت گیرد تا بتوانیم به وضعیت مطلوبی دست یابیم و کیفیت نان ارتقا پیدا کند.