به گزارش خبرگزاری بسیج، حمید آقابیکی اظهار کرد: سطح زیر کشت زعفران شهرستان شاهرود امسال ۳۸۵ هکتار است.
وی گفت: از این میزان ۳۶۵ هکتار آن بارور است.
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود زمان برداشت محصول زعفران را از اوایل آبان ماه عنوان کرد و گفت: برداشت زعفران تا اوایل آذر ماه ادامه دارد.
آقابیکی میزان عملکرد محصول زعفران را ۴ کیلوگرم در هر هکتار عنوان کرد و گفت: پیشبینی میشود در سال زراعی جاری حدود یکهزار و ۴۶۰ کیلوگرم محصول زعفران از مزارع کشاورزی این شهرستان برداشت و به بازارهای مصرف داخلی و خارجی عرضه شود.
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: توسعه کشت زعفران گامی در راستای الگوی کشت و بهینه سازی مصرف آب است.
آقابیکی افزود: با توجه به خشکسالیهای اخیر در منطقه، توسعه کشت محصول استراتژیک زعفران گامی مؤثر در راستای تغییر الگوی کشت و بهینه سازی مصرف آب است.
وی تصریح کرد: این محصول به عنوان یکی از گرانبهاترین ادویههای جهان بوده که با توجه به کمترین نیاز آبی، بیشترین ارزش افزوده در بخش کشاورزی را به دنبال داشته و نقش مهمی در معیشت پایدار روستاییان و کشاورزان دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود افزود: هر هکتار مزرعه زعفران بهطور میانگین برای ۲۰۰ نفر اشتغالزایی فصلی ایجاد میکند.
آقابیکی به برخی از ویژگیهای محصول زعفران اشاره کرد و گفت: از مهمترین خواص زعفران شامل درمان افسردگی، ایجاد نشاط و آرامش، کاهش اضطراب و درد، پیشگیری از سرماخوردگی، پیشگیری از سرطان، افزایش قدرت ذهنی، افزایش میزان سلامت قلب و عروق، انرژیبخشی، کاهش عوارض ناشی از آفتابسوختگی، بهبود اختلالات مربوط به معده، افزایش استحکام استخوانها، و تقویت سیستم گردش خون است.
برداشت زعفران در شهرستان شاهرود آغاز شد
شاهرود_معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود از آغاز برداشت محصول زعفران در این شهرستان خبر داد.
صاحبخبر -
∎