به گزارش ایرنا، محمد امینی روز چهارشنبه در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری این شهرستان اظهار داشت: مشکل اشتغال در این شهرستان نبود شغل نیست بلکه کمبود نیروی انسانی است.
وی به لزوم اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم در مورد تسهیلات و وام های متنوع برای ایجاد و توسعه اشتغال که نهادهایی مانند بنیاد برکت، بنیاد علوی، کانون خدمت رضوی، دستگاههای حمایتی کمیته امداد و بهزیستی و همچنین فنی حرفه ای و برخی دستگاههای دولتی پرداخت می کنند اشاره کرد و افزود: با پرهیز از کار جزیره ای و هماهنگی بین دستگاهها و با توجه به ظرفیت های شهرستان، برآورده کردن نیاز به اشتغال ساکنان این شهرستان حتی شهرستان مجاور کار دشواری نیست.
معاون فرماندار ملارد از نماینده ناحیه مقاومت بسیج در این جلسه خواست تا طرح های اشتغال زایی را از طریق پایگاه ها و نواحی مقاومت به اطلاع عموم مردم برسانند.
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات خانگی، ارائه تسهیلات جهت دوگانه سوز کردن تعدادی از نانوایی ها، برگزاری دوره های آموزشی با هدف ارتقا سطح مهارت شغلی و حضور پررنگ و موثر اعضا در جلسه از دیگر نکاتی بود که امینی معاون فرمانداری ملارد بر آنها تاکید کرد.
بر اساس این گزارش حسن رحیمی مدیر اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ملارد با ارائه گزارشی از وضعیت اشتغال در این شهرستان گفت: بنابر آمار منتشر شده در سامانه رصد از ابتدای سالجاری تا کنون برای چهار هزار و ۹۲۹ نفر جویای کار در شهرستان ملارد اشتغال ایجاد شده است.
گفتنی است در این جلسه گزارشی از اقدامات دستگاهها و برخی مشکلات در ثبت سامانه رصد اشتغال ارائه شد.
شهرستان ملارد با ۳۹۰ هزار نفر جمعیت در غرب استان تهران واقع است.