خبرگزاری میزان- حجتالاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی در راستای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، گفت: از مجموع یک هزار و ۳۲۷ مشاور املاک فعال در استان قم، ۶۷۳ واحد معادل ۵۰ درصد از این واحدها به سامانه کاتب متصل شدهاند، اتصال مابقی واحدها نیز تا پایان آبان ماه انجام میشود و حدود ۱۳۰ مشاور املاک فاقد پروانه پلمب شد.
وی اظهار کرد: از ابتدای اجرای این قانون در کشور، براساس مصوبه شورای قضایی استان، شورای راهبردی این قانون در استان راهاندازی و اقدامات آموزشی و فرهنگسازی لازم انجام شده است.
رئیس کل دادگستری استان قم به برگزاری کارگاههای آموزشی برای اعضای بنگاههای املاک، جلسه توجیهی و آموزشی در مرکز استان و شهرستانها برای سردفتران نیز اشاره کرد و افزود: تشکیل جلسه برای اتاقهای اصناف و اتحادیههای مشاوران املاک و توجیه آن ها درباره قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول در استان قم انجام شده است.
برگزاری نشست منطقهای هماندیشی تبیین قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول با حضور استانهای اصفهان، مرکزی و قم در استان، نگفته نماند که دیدار با رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و قائم مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه از جمله اقدامات انجام گرفته در یک ماه اخیر توسط دادگستری استان است.
در این باره حجتالاسلام و المسلمین سیدکاظم موسوی رئیس کل دادگستری استان قم با تقدیر و تشکر از حضور رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، قائم مقام و مدیرکل برنامهریزی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور یکی از مدیران سختکوش قوه قضاییه است که درباره قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول زحمات و تلاشهای بسیاری را در سطح کشور انجام داده که قابل تقدیر و تحسین است.
وی با اشاره به جایگاه ویژه، بینالمللی و مذهبی بودن شهر قم عنون کرد: اقدامات و برنامهریزیهایی که در شهر قم انجام میگیرد تنها متعلق به یک شهر نیست، بلکه به کل جهان تشیع مرتبط است و این نشان از حساسیت و اهمیت بالای برنامهریزی و انجام اقدامات و وظایف در تمامی حوزههای مختلف در این شهر دارد.
قم، نخستین استان در اجرای قانون حدنگاری در حوزه اراضی کشاورزی است
حجتالاسلام و المسلمین موسوی، استان قم را در زمینه ثبت اسناد و املاک جزو موفقترین استانها معرفی و عنوان کرد: استان قم اولین استان در کشور است که حدنگاری اراضی کشاورزی در آن به اتمام رسیده است و با تعاملات و همکاری خوبی که در سطح استان بین دستگاهها و سازمانهای مربوطه وجود دارد اقدامات و فعالیتهای مؤثری در خصوص قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول صورت گرفته است.
رئیس کل دادگستری استان قم افزود: به مشاوران املاک استان فرصت داده شده که تا پایان آبان ماه سال جاری نسبت به اتصال به سامانه کاتب اقدامات لازم را انجام دهند و تأکید شده است که پس از انقضای مهلت تعیین شده، با هرگونه قصور در این زمینه برخورد می شود.
رئیس کل دادگستری استان قم به برگزاری دوره آموزشی کامل برای قضات استان نیز اشاره کرد و گفت: اداره کل ثبت اسناد و املاک استان قم نیز فعالیتهای بسیار خوبی داشته و با حضور رؤسای واحدهای ثبتی استان در جلسات مختلف، نسبت به توجیه ابعاد قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول اقدام شده است.
وی عنوان کرد: به منظور فرهنگسازی و اطلاعرسانی لازم به مردم درباره قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، اقداماتی نظیر ارسال پیامکهای اطلاعرسانی به مردم، انتشار اینفوگرافیکهای مرتبط، حضور مسئولین قضایی استان در برنامههای گفت و گو محور صدا و سیما به منظور تبیین قانون مذکور، پخش تیزرها و زیرنویسهای مربوطه، ارسال پیامک برای بیش از دههزار نفر درباره قانون الزام به ثبت رسمی اموال غیرمنقول، تهیه پوستر و بنر در خصوص اطلاعرسانی قانون مذکور در سطح استان انجام شده است.
رئیس کل دادگستری استان قم افزود: همایش استانی قانون الزام به ثبت رسمی اموال غیرمنقول نیز با حضور سران دفاتراسناد رسمی استان، رئیس و اعضای هیئت مدیره مشاورین املاک و اعضای اتاق اصناف استان قم برگزار شده و امیدواریم با این اقدامات بتوانیم از این ظرفیت بسیار خوب استفاده کنیم.
حجتالاسلام و المسلمین موسوی خاطرنشان کرد: اجرای درست قانون الزام به ثبت رسمی اموال غیرمنقول، بسیاری از مشکلات مردم و قوه قضاییه را برطرف می کند.
انتهای پیام/