به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ در این جشنواره تولیدات صنایعدستی، معدنی، کشاورزی و محصولات وابسته به نخل، آثار فرهنگی و غذاهای سنتی این شهرستان در ۳۰ غرفه به تماشا گذاشته شد.
فرماندار خوروبیابانک در این جشنواره بر ضرورت بِرند سازی محصولات منطقهای و شناخت جایگاه صنایعدستی در اشتغالزایی و کمک به چرخه اقتصادی و توانمندسازی بانوان در توسعه تقویت هویت فرهنگی و اجتماعی شهرستان تأکید کرد.
احمدرضا طحانی گفت: به منظور رونق گردشگری در این شهرستان نیاز است با برگزاری جشنوارهها جاذبههای طبیعی و گردشگری به صورت گسترده معرفی شود.
نماینده مردم شهرستانهای نایین و خوروبیابانک در مجلس نیز گفت: برپایی این جشنوارهها برای توسعه و رشد اقتصاد بومی و توانمندسازی بانوان در راستای مشارکت اجتماعی آنها خواهد بود.
الهام آزاد افزود: برگزاری جشنوارهها در زنده نگهداشتن آداب و رسوم نقش مهمی ایفا میکند و لازم است این روند تداوم داشته باشد.
رضا بیدرام معاون صندوق کار آفرینی و امید استان اصفهان هم گفت: صندوق کار آفرینی به غرفه داران برتر جشنواره تسهیلات ۴۵۰ میلیون تومانی با بهره کم اختصاص میدهد.
علیرضا حبیبی معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی استان اصفهان نیز اهداف برگزاری این جشنوارهها را معرفی فرهنگ بومی و محلی هر منطقه و ایجاد شور و نشاط در مردم عنوان کرد.
رسول ایزدی شهردار خور نیز گفت: مجموعه مدیریت شهری خور با تمرکز روی بخش گردشگری به عنوان اصلیترین محور توسعه این کهنشهر، به مرحله برنامهمحوری رسیده و اقدامات موثری را هم در این مسیر آغاز کرده است.
همچنین در این مراسم از رویداد ثبت ملی جشنواره رونمایی شد.
این جشنواره به مدت ۳ روز در پارک معین شهر برگزار میشود.