به گزارش ایرنا، این جشنواره با حضور دانشجویان، اساتید و علاقهمندان این رشته برگزار شد و رانندگان حرفهای خودروهای آفرود و موتور سواران با اجرای حرکات نمایشی لحظات شاد و هیجانانگیزی را برای بازدیدکنندگان خلق کردند.
سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه خوارزمی در حاشیه این جشنواره در گفتوگو با خبرنگار ایرنا گفت: به همت مدیریت ورزشی معاونت دانشجویی و با پشتیبانی ریاست دانشگاه خوارزمی روزانه مجموعهای از فعالیتهای ورزشی برای دانشجویان پیشبینی شده است.
سید حسین حسینی لواسانی افزود: با هدف ایجاد نشاط و شادابی برای دانشجویان علاوه بر آمادهسازی زمینه فعالیتهای ورزشی برای آنان در تلاش هستیم تا با برگزاری چنین جشنوارههایی انگیزه و گرایش جوانان به فعالیتهای ورزشی افزایش یابد.
وی با اشاره به ظرفیت ۱۳ هزار نفری دانشجویان این دانشگاه تصریح کرد: در زمان حاضر نیز چهرههای مطرح ورزشی، قهرمانان ملی و استانی در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که معاونت دانشجویی دانشگاه خوارزمی از ظرفیت حضور این نخبگان ورزشی برای توسعه و گسترش فرهنگ ورزش بین دانشجویان استفاده میکند.
مهدی شهری رییس کمیته آفرود البرز نیز در این جشنواره گفت: در این جشنواره ۱۰ خودرو آفرود واسلالوم و موتورهای کراس و سنگین با رانندگان حرفهای حضور دارند. برخی قهرمانان و چهرههای ملی این رشته نظیر برادران سلیمی و خواهران اسدی نیز امروز در این مراسم هنرنمایی کردند.
یکی از بخشهای جذاب این جشنواره حضور هلیا جمالی فرد ۱۵ ساله به عنوان جوان ترین قهرمان آفرود کشور در این مراسم بود که با رانندگی حیرت انگیز خود همه بازدیدکنندگان را شگفت زده کرد.
قهرمان نوجوان البرزی در مصاحبه با ایرنا گفت: از هفت سالگی تحت نظر پدرم و با رعایت اصول ایمنی رانندگی را شروع کردم و در ۱۰ سالگی برای اولین بار در مسابقات شرکت کردم و توانستم جزو برترین های سکو باشم.
وی خاطرنشان کرد: در آخرین دوره مسابقات کشوری در راند اول به میزبانی رودسر رتبه دوم را کسب کردم و در راند دوم که در پیست حصارک البرز برگزار شد توانستند بر سکوی قهرمانی بایستم.
محسن جمالی فرد پدر هلیا با ارائه رضایت نامه قانونی به فدراسیون اجازه حضور دخترش در مسابقات را اخذ کرده است.
حامد سلیمی یکی از قهرمانان کشوری رشته آفرود نیز در مصاحبه با ایرنا گفت: در مهرماه امسال بهترین زمان (Best Time) مسابقات آزاد کشوری را به نام خودم ثبت کردم و در مسابقات امارات نیز توانستم رکورددار بهترین زمان باشم؛ سال گذشته نیز در مسابقات ترکیه قهرمان شدم و در کاپ اروپا نیز نایب قهرمان شدم.
وی در ادامه ضمن توصیه به جوانان برای انجام فعالیتهای ورزشی گفت: به علاقهمندان اتومبیلرانی توصیه میکنم مسیر این رشته را به صورت حرفهای و تحت نظر اساتید مجرب طی کنند. خیابانهای شهر و خودروهای عادی مکان و وسیله مناسبی برای اجرای حرکات نمایشی نیست و مشتاقان این رشته به طور حتم باید از مسیر آکادمیک وارد این رشته شوند.
بهاره اسدی یکی دیگر از قهرمانان این رشته نیز در مصاحبه با ایرنا گفت: به عنوان یکی از ورزشکاران این رشته در ۵۲ دوره مسابقات استانی و کشوری حائز رتبه هستم؛ اولین بار به صورت تصادفی پس از دیدن فراخوان یک مسابقه و بدون زمینه قبلی در مسابقات اتومبیلرانی شرکت کردم و نفر سوم شدم؛ همین امر موجب شد تا انگیزه و گرایش به این ورزش را پیدا کنم و از سال۱۳۹۰ بصورت حرفه ای در این رشته فعالیت می کنم.
وی با اشاره به توانمندی بانوان در این رشته افزود: بانوان توانمندی در استان و حتی کشور داریم که در برخی مسابقات رکورد زمان آقایان را شکسته و در مسابقات بر سکوی قهرمانی ایستادهاند.
در طول این جشنواره نیز تعدادی از دانشجویان با رعایت اصول ایمنی در خودروهای آفرود سوار شدند و از اجرای حرکات نمایشی رانندگان حرفهای این رشته لذت بردند.