شناسهٔ خبر: 69135869 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

تواضع و فروتنی از ویژگی‌های شخصیتی آیت‌الله عارفی است

حوزه/ قائم مقام نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه تواضع و فروتنی در محضر همه طلاب و روحانیون از ویژگی‌های شخصیتی آیت الله عارفی است گفت: وحدت و همدلی بین علما در جهت تقویت دین و انقلاب است که مردم از این آثار بهره‌مند می‌شوند

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری حوزه از خراسان جنوبی، حجت الاسلام غلامحسین نوفرستی، امروز در مراسم بزرگداشت آیت‌الله عارفی که در ستاد سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی برگزار شد، ضمن تبریک ولادت امام حسن عسکری(ع) اظهار کرد: انسان باید در زندگی فردی، اجتماعی و سیاسی طوری عمل کند که رضایت حجت و ولی خدا را به دنبال داشته باشد قطعاً یک توفیق و لیاقت است که به ویژه در شرایط امروز جامعه از روحانیت و پاسداران انتظار خاص است.

وی با بیان اینکه در روایت نیز داریم کار خوب از هر کسی به واسطه حسن عمل خوب است، افزود: انجام کار خوب از پاسداران و روحانیون بهتر است چون دو پاداش دارد حسن فعلی و تقویت مسیر ولایت است. ما منتسب به ولایت، امام عصر و اهل بیت عصمت و طهارت هستیم کار قبیح و زشت از ما سر بزند زشت‌تر است چون کار بد ما را به حساب نظام و روحانیت می‌گذارند.

قائم مقام نماینده ولی فقیه در استان خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: دوران امام صادق ( ع ) که فرصتی فراهم شد شاگردان بسیاری در مکتب ایشان پرورش یافتند دشمن به این پی برد که اگر ارتباط مردم با ائمه(ع)، سیره زندگی ائمه و علوم اهل بیت برقرار شود قطعاً در مسیر آنها حرکت می‌کنند که آنان را مانع شد.

حجت الاسلام نوفرستی افزود: در عصر غیبت می‌بینیم شخصیت‌هایی که به زیبایی درخشیدند به دلیل ارائه علوم اهل بیت به بدنه جامعه است از دوران شیخ مفید تا امروز وجود امامین انقلاب چه آثار و برکاتی از خودشان به جای گذاشتند. پرورش یافته مکتب امامت و ولایت شخصیتی مانند سید حسن نصرالله است که همانند شهدای کربلا در شب عاشورا فرمود اگر هزار بار کشته شوم و بدنم را بسوزانند باز هم از مقام معظم ولایت دست بر نمی‌دارم این هنر مکتب و دین بزرگ است.

وی اظهار داشت: شخصیت‌هایی را در استان داریم که رهبر انقلاب بارها از آنها تمجید می‌کنند، همچون آیت‌الله عارفی، تهامی و آیتی را داریم شخصیت‌هایی که به علم و ایمان شناخته شده‌اند و ما مدیون آنها هستیم. آیت الله عارفی در سن ۷۰ سالگی با تلاش خود مدرسه سفیران بیرجند را احیا و فعال کرد و در سال ۸۵ حوزویان در آنجا شروع به تحصیل کردند که بیش از ۲۵۰ طلبه آموزش دیدند.

قائم مقام نماینده ولی فقیه در استان خراسان جنوبی با بیان اینکه در سنگر حوزه‌های علمیه مجموعه بسیج طلاب را داریم با اندیشه بلند امام برای تشکیل بسیج طلبه و دانشجو که پشتوانه‌ای برای بصیرت افزایی در جامعه است افزود: آیت‌الله عارفی با استقبال و روحیه معنوی پیوسته زمینه‌هایی برای رشد و تعالی در عرصه‌های سیاسی و میدانی برعهده می‌گرفت و با بسیج طلاب همکاری شایسته داشت.

حجت الاسلام نوفرستی گفت: در جریان نمایندگی ولی فقیه در استان برخی شخصیت‌ها باید با ما همراه می‌شدند که آیت الله عارفی نیز با با ما همراه شدند و بسیار نقش‌آفرین بودند. اولین نماینده ولی فقیه در استان منصوب شد و آیت‌الله عارفی از روز اول همراهی شایسته و ارتباط تنگاتنگ با نماینده ولی فقیه در استان داشت.

وی، تواضع و فروتنی در محضر همه طلاب و روحانیون را از ویژگی‌های شخصیتی آیت‌الله عارفی دانست و تأکید کرد: وحدت و همدلی بین علما در جهت تقویت دین و انقلاب وجود دارد که مردم از این آثار بهره‌مند می‌شوند امروز باید بیش از گذشته دغدغه تربیت شخصیت‌های آینده انقلاب را داشته باشیم. برخی حوادث و جریاناتی که در سطح استان رقم می‌خورد همراهی بزرگان را می‌طلبد حضور و تحسین طلاب و روحانیون در محضر مردم، همراهی و حمایت آنان در مقابله با برخی هنجارشکنی‌ها بسیار تاثیرگذار است.

قائم مقام نماینده ولی فقیه در استان خراسان جنوبی تصریح کرد: با همراهی علما با نماینده ولی فقیه در استان پشتوانه حرکتی است که می‌تواند در موارد هجمه‌های فرهنگی که در استان به وجود می آید برای سال‌ها تاثیرگذار باشد که در این جهت نیز آیت الله عارفی حضور ارزشمندی داشت. آیت‌الله عارفی هر جا احساس تکلیف می‌کرد که با اندیشه ناب ولایت می‌تواند با بیانش، تجمع یا موضع‌گیری در برابر برخی مفاسد تاثیرگذار باشد، مستقیم یا غیر مستقیم همراهی داشت.