به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خلیج فارس، محمدرضا شیخ زاده افزود: در هرمزگان ۳۸ هزار هکتار سطح زیر کشت خرما وجود دارد که بیش از ۷۰ درصد آن بارور است.
وی گفت: بیشترین رقمهای کشت شده شامل؛ پیارم، زاهدی، خاصویی، کریته، مضافتی و مجول است که در شهرستانهای حاجی آباد، میناب، رودان و بندرعباس کشت شده است.
شیخ زاده افزود: ۴۵ درصد خرمای تولید شده به کشورهای حاشیه خلیج فارس، روسیه، اروپا و کشورهای شرق آسیا صادر میشود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: ۲۷ واحد بسته بندی در هرمزگان فعال است که سالانه بیش از ۵۵ هزار تن خرما را بسته بندی و روانه بازار میکنند.
بیشتربخوانید: آغاز برداشت خرما در بخش رودخانه
وی افزود: در فصل برداشت خرما بیش از ۲۰ هزار نفر مشغول به کار میشوند.
برداشت خرما در هرمزگان از اوایل خرداد با رقم آلمهتری در میناب آغاز میشود و در اواخر آبان با رقم پیارم در حاجی آباد به پایان میرسد.
۲۵ شهریور بعنوان روز ملی خرما نامگذاری شده است.
نظر شما