شناسهٔ خبر: 68501896 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

وزیر صمت:

کارخانه لاستیک شهرستان هامون باید در کمتر از سه سال تکمیل شود

وزیر صنعت، معدن و تجارت در بازدید از کارخانه لاستیک آریا تایر هامون گفت: هر سه سهام‌دار این کارخانه تشکیل جلسه دهند و متعهد شوند که تا کمتر از سه سال آینده کار را تکمیل کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، سیدمحمد اتابک روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از محل احداث کارخانه لاستیک آریا تایر هامون واقع در شهرک صنعتی رامشار در خصوص افزایش سرمایه اظهار کرد: زمانی که شرکا را داخلی (از وزارت صمت) گذاشتید، خود شرکا افزایش سرمایه را تصویب کنند.

وی با اشاره به اینکه کارخانه هنوز ساخته نشده، افزود: تولید لاستیک در حوزه‌ای که بازار دارد، انجام شود سپس خط تولید لاستیک معدنی را در فاز توسعه کارخانه ایجاد کنید.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن اشاره به اینکه تولید لاستیک اتوبوسی پرتیراژ است و می‌توانید انجام دهید، تاکید کرد: این کارخانه باید تعیین تکلیف شود و باید زمان این مهم را نهایی کنیم؛ تیراژی تولید شود که بازار دارد.

وی با بیان اینکه کارخانه‌های بزرگتر در کشور ایجاد شدند و این کارخانه هم تکمیل می‌شود، گفت: واحد تولیدی آریا تایر هامون در صورت بهره‌برداری با سرمایه بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و با اشتغال ۶۷۰ نفر نیروی انسانی به صورت مستقیم سالانه ۵۰ هزار تن انواع تایر ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین تولید خواهد کرد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان‌وبلوچستان نیز بیان کرد: طرح تولید انواع لاستیک خودرو با ظرفیت ۵۰ هزار تن در سال انواع تایرهای باری و معدنی (با توجه به نیاز تامین تایر خودروهای سنگین در کشور) در حال ساخت است.

ایرج حسن‌پور افزود: کارخانه شرکت گسترش صنایع آریا تایر هامون به مدیر عاملی «حسینعلی سارانی» مستقر در شهرک صنعتی رامشار از سال ۱۳۹۶ کار ساختش آغاز شده با پیشرفت فیزیکی ۱۵ درصدی تا کنون، پیش‌بینی می‌شود، تا سال ۱۴۰۵ به اتمام رسیده و به بهره‌برداری برسد.

وی ادامه داد: با راه اندازی این کارخانه تولیدی، زمینه اشتغال ۶۷۰ نفر به صورت مستقیم در منطقه فراهم خواهد شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان‌وبلوچستان خاطر نشان کرد: سرمایه ثابت این طرح، ۱۰ هزار و ۸۷ میلیارد ریال بوده که در زمینی به وسعت ۵۰ هکتار و زیربنای ۹.۵ هکتار در حال ساخت است.

وی گفت: هدف دولت از اجرای این طرح عادلانه کردن سهم مناطق از رشد اقتصادی، ارتقای رشد منطقه‌ای و ارتقای سهم استان از درآمد ناخالص داخلی و ایجاد اشتغال است.

انتهای پیام