شناسهٔ خبر: 63597040 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

یادداشت/ مهدی شهرودی

نسل‌کشی در بیمارستان‌های غزه

بمباران بیمارستان‌ها توسط صهیونیست‌ها به یک عادت تبدیل شده و این اقدام آن‌ها مصداق بارز جنایت جنگی و نسل‌کشی فلسطینی‌هاست.

صاحب‌خبر -

عادت صهیونیست‌ها در بمباران بیمارستان‌هاگروه بین‌الملل دفاع‌پرس‌ـ مهدی شهرودی؛ صهیونیست‌ها در روز‌های گذشته برای چندمین بار به بیمارستان شفا در غزه حمله کردند و مدعی شدند که مرکز عملیات نیرو‌های مقاومت حماس در این بیمارستان قرار دارد.

صهیونیست‌ها مدعی شده بودند که در حمله به بیمارستان شفا، سلاح، نارنجک و جلیقه نظامی پیدا کردند، اما شواهد نشان می‌دهد هیچ اثری از حضور مرکز فرماندهی نظامی حماس در این بیمارستان نبوده است.

این در حالی است که گروه مقاومت حماس بار‌ها خواستار تشکیل کمیته‌ای بین‌المللی برای راستی‌آزمایی ادعای صهیونیست‌ها درباره تونل‌های حماس در زیر بیمارستان‌های غزه شده است، اما صهیونیست‌ها مکرر این درخواست‌ها را رد می‌کنند و این نشان از ادعای دروغین آن‌ها دارد.

صهیونیست‌ها ابتدا بیمارستان شفا را به محاصره درآوردند به این امید که یکی از معبر‌های نیرو‌های مقاومت حماس به این بیمارستان ختم می‌شد و تعدادی از اسرای رژیم اشغالگر قدس در زیر زمین این بیمارستان قرار دارند، اما نه تنها تونل و دالان بلکه اسرای صهیونیستی هم در این بیمارستان یافت نشدند.

با وجود این، رژیم کودک‌کش صهیونیستی اقدام به دستگیری کادر درمان، بیماران و همراهان آن‌ها کردند و تعدای از فلسطینی‌های بی گناه را به شهادت رساندند. این اقدام صهیونیست‌ها به قدری بغرنج بود که صدای نخست وزیر کانادا را که بویی از انسانیت نبرده را درآورد و نتانیاهو در پاسخ گفت که ما هر طور شده باید تونل‌های حماس و اسرا را پیدا کنیم و غیر نظامیان را نمی‌کشیم.

این اقدامات وحشیانه صهیونیست‌ها در حالی صورت می‌گیرد که متاسفانه مجامع بین المللی و مدعیان حقوق بشر سکوت کرده و تنها از کشتار افراد حاضر در بیمارستان‌ها فقط ابراز ناراحتی می‌کنند.

در اثر حملات مکرر صهیونیست‌ها به مراکز بهداشتی و درمانی در غزه، زیرساخت‌های پزشکی به شدت آسیب دیده و مراقبت‌های بهداشتی و درمانی در شرایط وخیمی است؛ همچنین صهیونیست‌ها با بستن گذرگاه‌ها، اجازه ورود کمک‌ها و تجهیزات پزشکی و درمانی را به مناطق درگیری نمی‌دهد.

بمباران بیمارستان‌ها توسط صهیونیست‌ها در طول اشغال سرزمین‌های فلسطینی‌ها به یک عادت تبدیل شده و این اقدام آن‌ها مصداق بارز جنایت جنگی و نسل‌کشی فلسطینی‌هاست.

انتهای پیام/ 271

نظر شما