به گزارش ایرنا، آیتالله سیدابراهیم رئیسی در این نامه ضمن اشاره به اقدامات وحشیانه رژیمصهیونیستی در بهشهادترساندن بیش از ۱۴هزار نفر و تخریب زیرساختها در نوار غزه و همچنین رویکرد برخی دولتهای غربی در اعمال استانداردهای دوگانه و نادیدهگرفتن عامدانه اصول انسانیت و اخلاق و حقوق، تأکید کرد: انتظار از کشورهای آزادیخواه و مستقل، بهویژه کشورهای اسلامی این است که در عرصههای دیپلماتیک و اقتصادی با رویکرد منسجم و واحد ضمن فشار بر این رژیمصهیونیستی، زمینهساز توقف جنایات این رژیم در کشتار غیرنظامیان و پایان محاصره غزه شوند. رئیسجمهور خطاب به همتایان خود، با تأکید بر اینکه امروز روز آزمون الهی و انسانی همه دولتهاست، از کشورها خواست که با بهکارگیری همه ابزارهای موجود برای فشار از جمله توقف همکاریها و ارتباطات تجاری و سیاسی با رژیمصهیونیستی، نقش برجستهتری در توقف این جنایات ایفا کنند.
پیش از این نیز آیتالله سیدابراهیم رئیسی در اجلاس اضطراری ریاض 10راهکار فوری برای حل بحران غزه بهشرح زیر ارائه داده بود.
اولین و فوریترین اقدام، توقف کشتار مردم غزه و پایان حملات کور علیه غیرنظامیان بهویژه حمله به بیمارستانها، مدارس و اردوگاهها و مراکز امدادرسانی است. نباید اجازه داد که رژیمصهیونیستی و حامیان آن با طرح مفاهیم انحرافی همچون «وقفه بشردوستانه» فقط بهدنبال فرار از فشار افکار عمومی و ایجاد وقفههای تاکتیکی برای ارتکاب جنایات بیشتر باشند. باید همه ابزارها برای وادارسازی آمریکا و دشمن صهیونیستی به پذیرش توقف فوری ماشین کشتار مردم فعال شود. ما کشورهای اسلامی باید بدانیم که اگر مقاومت مردم غزه و کرانهباختری در برابر تجاوزات و توسعهطلبی صهیونیستها نبود، اگر مقاومت لبنان در مقابل اشغالگری و تجاوزات رژیم نبود، امروز بسیاری از کشورهای عربی و اسلامی، درگیر چنین جنگی با صهیونیستها بودند.
دوم، رفع کامل محاصره انسانی غزه و بازگشایی فوری و بدون قیدوشرط گذرگاه رفح با همکاری برادران مصری برای امدادرسانی و ورود غذا و دارو به غزه. ارسال کمکهای انساندوستانه باید مورد اتفاق سران محترم کشورهای اسلامی در این اجلاس قرار گیرد و برای عملیاتیکردن آن کمیته اجرایی تشکیل شود. عبور قطرهچکانی کمکها بههیچوجه قابلقبول نیست. گذرگاههای منتهی به غزه باید باز شوند. اعمال فشار آمریکا و غربیها هیچ حجتی برای بستن مرزها نیست.
سوم، خروج فوری نظامیان رژیمصهیونیستی از غزه. زمین و حکومت غزه متعلق به فلسطینیان و حاکمیت منتخب مردم فلسطین بوده و هست؛ نه گماردههایی که تحت اشراف آمریکا و صهیونیسم عمل کنند. در اینجا لازم میدانم که همه کشورها از جمله کشورهای اسلامی برای عدم توجه به هر گونه طرح آمریکاییصهیونیستی با عنوان مشارکت در تأمین امنیت مرزی مناطق اشغالی و فلسطینی که در نهایت کمک یا دفاع یا توجیه اشغالگری است، هوشیار باشند.
چهارم، قطع هرگونه ارتباط سیاسی و اقتصادی با رژیمصهیونیستی ازسوی کشورهای اسلامی. در این راستا، تحریم تجاری علیه رژیمصهیونیستی بهویژه در حوزه انرژی باید در اولویت قرار گیرد. همچنین از جنبشهای مردمی در تحریم کالاهای اسرائیلی حمایت و پشتیبانی شود.
پنجم، دولتهای اسلامی باید ارتش رژیم متجاوز و اشغالگر را بهعنوان یک سازمان تروریستی شناسایی کنند.
ششم، تشکیل یک دادگاه بینالمللی برای تعقیب و مجازات سران جنایتکار صهیونیست و آمریکا با اولویت مقامات دستاندرکار در نسلکشی و جنایت علیه بشریت در جنگ اخیر.
هفتم، تأسیس یک صندوق ویژه برای بازسازی فوری غزه با تقبل کشورهای اسلامی در این اجلاس.
هشتم، اعزام کاروانهای حامل کمکهای انساندوستانه به مردم فلسطین از کشورهای مختلف اسلامی.
نهم، نامگذاری روز جنایت صهیونیستها و بمباران بیمارستان المعمدانی بهعنوان روز نسلکشی و جنایت علیه بشریت.
دهمین اقدام نیز این است که در صورت تداوم جنایات جنگی رژیمصهیونیستی و تداوم مدیریت آمریکایی در این جنگ نابرابر، کشورهای اسلامی با تسلیح مردم فلسطین، به آنها در مبارزه با اشغالگر جنگافروز، کمک کنند.
نظر شما