شناسهٔ خبر: 62614115 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

سرپرست ورزش و جوانان استان بوشهر خبر داد؛

ساماندهی سواحل استان بوشهر با حضور منجی غریق

بوشهر- سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر از ساماندهی سواحل استان بوشهر با حضور منجی غریق خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر جمالی عصر چهارشنبه در مجمع عمومی و سالانه هیئت نجات غریق و غواصی استان بوشهر اظهار داشت: توسعه رشته‌های مختلف ورزشی را در استان بوشهر در دستور کار داریم.

وی هیئت نجات غریق را یکی از هیئت‌های مهم اداره کل ورزش و جوانان برشمرد و افزود: در تمامی اماکن آبی و سواحل ناجی غریق حفظ جان مردم را برعهده دارند.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر افزود: با پیگیری وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون نجات غریق با وزارت کشور بحث ساماندهی سواحل با حضور منجی غریق در کشور و استان بوشهر مرتفع شد.

جمالی اضافه کرد: اعتبار خوبی به استانداری بوشهر اختصاص یافته است که دغدغه و نیازمندی منجی غریق را در سواحل استان بوشهر برطرف خواهد کرد.

در پایان این نشست از مربیان، ورزشکاران هیئت نجات غریق و غواصی استان بوشهر به دلیل کسب موفقیت‌های سال گذشته قدردانی شد.

نظر شما