شناسهٔ خبر: 6138599 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نمایشگاه قرآن می تواند مفاهیم دینی را در جامعه گسترش دهد

مشهد - ایرنا - یک فعال سیاسی گفت: نمایشگاه قرآن و عترت مشهد می تواند مفاهیم دینی را در جامعه گسترش دهد.

صاحب‌خبر -

محسن قریب روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در حاشیه بازدید از غرفه این خبرگزاری در نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت مشهد افزود: به نظر می رسد باید در شکل برگزاری نمایشگاه قرآن تجدید نظر شود تا این نمایشگاه بتواند مخاطبان بیشتری را به خود جذب کند.

دبیر حزب اراده ملت ایران شعبه استان خراسان رضوی به مذاکرات هسته ای اشاره کرد و گفت: حل مشکلات هسته ای کشور یک مطالبه ملی است و همه مردم خواهان توافقی به نفع کشور هستند.

به گفته وی توافق هسته ای می تواند دغدغه جامعه را کاهش دهد و فضای مناسبی را برای حضور احزاب مختلف فراهم کند.

دهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت مشهد از ششم تا 15 تیرماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد در حال برگزاری است.

نمایشگاه این دوره با 700 غرفه در 27 بخش حوزوی، دانشگاهی، عفاف و حجاب، قرآن، عترت، جلسات و محافل قرآنی و نیز 27 نماینده از کشورهای مختلف همچون عراق، سوریه، مصر و پاکستان برپا شده است.

7498/1211